Antena Căutare

Primar din Giurgiu, surprins în timp ce îmbrățișa bătrânii cărora le-a împărțit alimente. Reacția prefectului: ”Fiecare răspunde pentru faptele lui!”

Numărul îmbolnăvirilor cauzate de coronavirus continuă să crească, iar autoritățile fac apel ca oamenii să respecte distanțarea socială, pentru a preveni apariția unor noi cazuri. Totuși, există persoane care încalcă aceste recomandări, iar printre ele se numără chiar și un primar din Giurgiu. 

Primar din Giurgiu, surprins în timp ce îmbrățișa bătrânii cărora le-a împărțit alimente. Reacția prefectului: ”Fiecare răspunde pentru faptele lui!” Galerie
Primar din Giurgiu, surprins în timp ce îmbrățișa bătrânii cărora le-a împărțit alimente. Reacția prefectului: ”Fiecare răspunde pentru faptele lui!”

Jean Lipa, un primar din Giurgiu, a decis să ajute bătrânii din comună împărțindu-le alimente, însă a profitat de această acțiune pentru a câștiga capital politic.

Astfel, în timp ce a mers din casă în casă pentru a împărți alimente, el n-a ratat ocazia de a-i îmbrățișa pe bătrânii cărora le-a dus alimente și de a se fotografia cu ei.

Primar din Giurgiu, surprins în timp ce îmbrățișa bătrânii cărora le-a împărțit alimente. Reacția prefectului: ”Fiecare răspunde pentru faptele lui!”

Ultima oră! Bilanțul deceselor cauzate de noul coronavirus în România a crescut la 332! Peste 6.000 de îmbolnăviri

Prefectul județului Giurgiu a reacționat drastic

La scurt timp după ce a văzut imaginile respective, Aneta Mihai, prefectul județului, a declarat că fiecare e responsabil de faptele sale.

”Este foarte clar că a încălcat prevederile ordonanței militare, fiecare răspunde pentru faptele sale.”, a declarat aceasta.

"Primarii nu se subordonează CJ, vă promit că mâine o să am o discuție cu domnul primar că a pus în pericol sănătatea. Este regretabil ce a făcut, o să am o discuție mâine cu acel primar, pentru că a pus în pericol sănătatea cetățenilor din dorința de a face un gest bun. Nu a ieșit așa cum trebuie", a declarat și Marian Minea, președinte al Consiliului Județean Giurgiu.

Preşedintele Klaus Iohannis urmează să anunţe prelungirea stării de urgenţă. Ce presupune aceasta în România

Coronavirus în România, cifre oficiale

Până pe 12 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 6.300 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID–19 (coronavirus), anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 852 au fost declarate vindecate și externate. La ATI, în acest moment, sunt internați 204 de pacienți.

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 1.998 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 94 de persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 852 au fost declarate vindecate și externate.

Sursa foto: G4media

Preşedintele Klaus Iohannis urmează să anunţe prelungirea stării de urgenţă. Ce presupune aceasta în România... Marcel Vela anunță noi restricții pentru noaptea de Înviere. Ce a spus ministrul despre prelungirea stării de urgență: „...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x