Antena Căutare

S-a urcat beat la volanul maşinii primăriei şi a făcut accident! Edilul din Câmpulung Muscel a dat de necaz

După ce s-a cinstit bine aseară, a intrat în plin într-o maşină care oprise la semafor. Avea o alcoolemie mare, aproape de unu la mie. În autoturismul lovit se aflau trei tineri, care, din fericire, au scăpat nevătămaţi. Primarul are acum dosar penal.

Imaginile sunt surprinse, aseară, în jurul orelor 19.00, imediat după accident. Tinerii care se aflau în maşina lovită de primarul Liviu Ţâroiu s-au supărat pentru că agenţii nu l-au testat cu aparatul etilotest chiar în stradă. Edilul a fost invitat la sediul poliţiei, unde a fost pus să sufle în fiolă.

După ce au descoperit că bărbatul avea o alcoolemie de 0,8, poliţiştii l-au dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice. Tot acolo au ajuns şi tinerii din autoturismul tamponat.

Tânăra se afla pe bancheta din spate a autoturismului. După accident, şoferul autoturismului şi-a sunat mama, care a venit într-un suflet la spital. Femeia este revoltată.

Cazul femeii arse în timpul operaţiei la Spitalul Floreasca - Ministrul Sănătăţii prezintă marţi concluziile verificăril... Un bărbat bâlbâit din Vaslui a fost amendat că a sunat la 112! Acesta s-a răzbunat în instanță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x