Antena Căutare

Primarul sectorului cinci din Capitală cu ochiul vânăt! L-a lovit cu „cu 80 de kilometri la oră”

Daniel Florea oferit și o explicație pentru vânătaia de la ochiul drept: a fost cauzată de o mănușă luată de vânt. Mănușa l-a pocnit în timp ce încerca să deszăpezească drumurile din Sectorul 5 al Capitalei, noaptea.

Primarul sectorului cinci din Capitală cu ochiul vânăt! L-a lovit cu „cu 80 de kilometri la oră”
Primarul sectorului cinic din Capitală cu ochiul vânăt!

„Vedeți semnul ăsta de la ochi? Eh, semnul ăsta de la ochi este un semn de la dosul mănușii, la 3 dimineața, când ninge foarte tare, când bate vântul cu 80 de grade, cu 80 de km la oră, și tu încerci să deszăpezești drumurile din sector”, a spus Daniel Florea.

Primarul Florea este cunoscut și pentru că a creat două firme ale căror nume conțin simbolurile sale de campanie electorală.

Prima firmă se numește ”Infrastructură DF5 SA” și are în denumire inițialele numelui primarului Daniel Florea și numărul sectorului 5. A doua firmă se numește ”Salubrizare FAPTE SA” și conține cuvântul ”Fapte”, folosit ca slogan de primarul Daniel Florea.

Expoziție inedită la Grădina Botanică din Iași. Părinții și copii pot vedea plante carnivore și exoctice... 12 persoane au ajuns la spital după ce au primit mâncare expirată de anul trecut la petrecerea de botez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x