Antena Căutare

Primele imagini cu tânărul de 19 ani lovit de metrou! A încercat să se sinucidă

Primele imagini cu tânărul de 19 ani lovit de metrou! A încercat să se sinucidă

Primele imagini cu tânărul de 19 ani lovit de metrou! A încercat să se sinucidă
imagini metrou

Un tânăr de doar 19 ani a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa şi a sărit în faţa metroului, în staţia Costin Georgian, în cursul zilei de miercuri. Mai multe echipaje au intervenit imediat la faţa locului şi au reuşi să îl scoată de sub roţile trenului pe băiat. Aceste era în viaţă, conştient şi suferise multiple trumatisme craniene.

Un tanar a supravietuit unei tentative de sinucidere si a fost extras in viata de sub rotile metroului, informeaza Politia Capitalei. Incidentul s-a produs la statia de metrou Costin Georgian.

Acesta a sarit in fata unei garnituri de metrou.

"Au intervenit de urgenta salvatorii si politistii, tanarul fiind extras in viata".

Tânărul se află în îngrijirea medicilor și urmeaza a fi stabilite imprejurarile care l-au condus catre acest gest.

După ce au văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere, anchetatorii cred că tânărul a vrut să se sinucidă. A aşteptat pe peron sosirea trenului, apoi s-a aruncat.

”A intrat, a luat cartelă, dar eu pot să ştiu ce face omul la metrou? Zice că avea o trotinetă, dar nu ştiu ce s-a întâmplat”, spune o angajată de la Metrou.

Mecanicul a frânat, dar nu a putut evita impactul Tânărul a fost târăt câţiva metri. Băiatul a fost dus cu ambulanţa la Spitalul Pantelimon. A fost gasit constient, dar a fost intubat din caza ranii grave de la cap.

„La staţia de metrou Costin Georgian am fost informaţi despre o posibilă tentativă de suicid. Un bărbat, aproximativ 18 ani, prins sub rama de metrou. La momentul la care vorbim, persoana este extrasă, conştientă, se află în grija echipajelor medicale pentru a i se acorda primul ajutor şi ulterior transportul acestuia la spital", a spus Toma Bogdan, de la ISU Bucureşti, la scurt timp după ce tânărul s-a aruncat în faţa metroului.

Accident rutier grav cu cinci victime, joi dimineața pe DN 1. Traficul e blocat! Autoritățile de la descarcerare au inte... O nouă metodă de escrocherie stârnește isterie printre români! Nu cădeți în plasa hoților! Dacă ați primit acest mesaj p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x