Antena Căutare

Primele imagini din timpul intervenţiei în care pacienta de 66 de ani a luat foc la spitalul Floreasca. Cum a fost surprins medicul Beuran

Au apărut primele imagini din timpul intervenţiei în care pacienta de 66 de ani a luat foc la spitalul Floreasca. 

Capturile de pe camerele de supraveghere surprind momentul în care profesorul Mircea Beuran intră în sala de operaţie şi se alătură echipei de chirurgi, după ce incendiul a fost stins. Medicul apare fără bonetă sau mască, dar cu ceasul la mână! Se apropie de pacientă şi pare să o examineze. În aceleaşi imagini apar cel puţin alte cinci persoane care asistă la operaţie de pe margini. Unele dintre ele nu par însă echipate corespunzător.

Răsturnare de situație la Spitalul Floreasca! Ce s-a descoperit despre pacienta arsă de vie pe masa de operație: „S-a diagnosticat greșit!”

Între timp, ancheta de la spitalul Floreasca continuă cu haos şi bâlbâieli. Poliţiştii şi inspectorii Ministerului Sănătăţii caută un al doilea pacient care ar fi fost ars în timpul unei intervenţii chirugicale în cel mai mare spital de urgenţă din ţară. Au fost audieri-maraton la Poliţia Capitalei.

„A ars ca o torță”! Pacientă arsă pe masa de operație, la Spitalul Floreasca. Incidentul, confirmat de ministrul Sănătății

Mircea Beuran a fost demis din funcţia de preşedinte al Comisiei de chirurgie generală a Ministerului Sănătăţii, a anunţat, marţi, ministrul Victor Costache.

"Domnul profesor Beuran a fost demis ieri de către domnul manager, iar noi l-am demis din funcţia de preşedinte al Comisiei Ministerului Sănătăţii de chirurgie generală", a declarat Costache în cadrul unei conferinţe de presă în care a prezentat concluziile verificărilor efectuate de Corpul de control al MS la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti Floreasca, după cazul pacientei arse pe masa de operaţie.

Fostul decan al Facultăţii de Farmacie din Constanța este condamnat la închisoare pentru mită. Zece sutdenți l-au plătit... Un bărbat cu handicap a murit carbonizat în propria casă care a luat foc. Nu s-a putut salva și nici nu l-a salvat nimen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x