Antena Căutare

Un bărbat cu handicap a murit carbonizat în propria casă care a luat foc. Nu s-a putut salva și nici nu l-a salvat nimeni

Într-o localitate din Vâlcea un bărbat cu handicap a murit în chinuri groaznice ars de flăcările care i-au cuprins casa, potrivit Adevărul.

Un bărbat cu handicap a murit carbonizat în propria casă care a luat foc. Nu s-a putut salva și nici nu l-a salvat nimeni Galerie
Un bărbat cu handicap a murit carbonizat în propria casă care a luat foc. | Adevărul

Incendiul s-a produs în Ţara Loviştei, în comuna Titeşti, sat Bratoveşti, miercuri, 8 ianuarie. Flăcările au pus stăpânire pe locuinţa unui sătean, de 61 de ani, care, din păcate, nu s-a mai putut salva şi pe care nici pompierii ori vecinii n-au reuşit să-l mai scoată din locuinţă. Ulterior, s-a constatat că incendiul a izbucnit de la jarul căzut din sobă.

Deşi proprietarul suferea de o dizabilitate la o mână şi un picior, de la naştere, putea să se deplaseze, dar în ultima vreme o făcea tot mai greu, potrivit declaraţiilor sătenilor.

Un bărbat cu handicap a murit carbonizat în propria casă care a luat foc. Nu s-a putut salva și nici nu l-a salvat nimeni

Trupul său a fost găsit carbonizat într-un colţ al dormitorului, semn că a încercat să se salveze, dar nu a mai reuşit. Casa în care locuia, una bătrânească, din lemn, avea numai 35 mp şi învelitoare din ţiglă.

Articolul continuă după reclamă

De aceea, flăcările au pus stăpânire rapid pe locuinţă. Vecinii au reuşit să evite un mare dezastru, când au realizat că flăcările pot ajunge la rastelul cu 30 de butelii din spatele casei. Între casă şi rastel era o distanţă de doar 20 de centimetri.

Localnicii au evacuat toate buteliile până la sosirea forţelor de intervenţie.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere din cauza pericolului reprezentat de butelii, dar şi a propagării flăcărilor la o casă din apropiere, care se vede şi în imaginile ataşate, dar şi cu o ambulanţă SMURD, existând de la bun început suspiciuni că proprietarul ar putea fi în locuinţă. Incendiul a fost lichidat după mai bine de două ore de la anunţarea sa.

(sursa: Adevărul)

Primele imagini din timpul intervenţiei în care pacienta de 66 de ani a luat foc la spitalul Floreasca. Cum a fost surpr... Semnal de alarmă pe tema creșterii vârstei de pensionare: „Nu veţi mai beneficia deloc de pensie!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x