Antena Căutare

Valentina şi Cristi Borcea s-au trezit cu PROCURORII la uşă! Omul de afaceri este bănuit de infracţiuni grave

Cristi Borcea are, din nou, probleme cu legea! Locuinţa sa a fost percheziţionată de procurorii DIICOT, într-o cauză privind un grup infracțional specializat în evaziune fiscală și spălare a banilor.

Cristi Borcea are, din nou, probleme cu legea! Locuinţa sa a fost percheziţionată de procurorii DIICOT, într-o cauză privind un grup infracțional specializat în evaziune fiscală și spălare a banilor.

Procurorii DIIOCT efectuează, vineri, 24 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Brăila şi Constanţa pentru destructurarea unei grupări specializate în săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor, conform Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, percheziţiile îl vizează pe fostul finanţator al clubului Dinamo Cristian Borcea, dar şi foşti şefi din Rompetrol Group.

Conform surselor citate, această grupare a acţionat coordonat, în intervalul ianuarie 2010 - octombrie 2013, pe două circuite fictive de tranzacţionare dezvoltate în jurul unui nucleu comun de societăţi/persoane în scopul înregistrării în contabilitate de cheltuieli nereale (ce a avut drept rezultat denaturarea masei impozabile cu consecinţa sustragerii de la plata unor taxe şi impozite către bugetul de stat) şi spălării sumelor de bani astfel rezultate, prin intermediul unor contracte fictive de prestări servicii, comision, achiziţii nereale sau transferuri financiare interne/externe.

sursa: agerpres.ro

Anunțul de ULTIMĂ ORĂ făcut de autorități! Reîncepe REABILITAREA BLOCURILOR din CAPITALĂ! Lista acestora, făcută publică... Avertisment cumplit făcut de oamenii de știință! Oceanele absorb mai multă căldură decât s-a estimat! Ce se va întâmpla ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x