Căutare Live

Cristi Borcea ia de la foste și îi dă Valentinei. Noua doamnă Borcea devine stăpână pe averea afaceristului

Cristian Borcea nu știe ce cadouri să îi mai facă noii sale soții. Valentina Pelinel devine încet, dar sigur, stapâna imperiului financiar construit de acesta împreună cu fostele partenere

Cristian Borcea nu știe ce cadouri să îi mai facă noii sale soții. Valentina Pelinel devine încet, dar sigur, stapâna imperiului financiar construit de acesta împreună cu fostele partenere.

Mihaela Borcea a primit o lovitură cruntă de la fostul soț. Odată cu oficializarea căsătoriei cu Valentina Pelinel, blonda a primit mai multe dintre afacerile de care se ocupa (cu succes) Mihaela.

Astfel, Mihaela a rămas fără locațiile din zona Crângași și cea din Drumul Taberei: Ștrandului Moghioroș, Magic Place Aqua Parc Crângași, a Magic Place Events Grant și Vibere Pub.

Printr-o experiență asemănătoare a trecut și Alina Vidican. Imediat după divorț, ea a rămas fără hotelul din Timișoara. De promovarea acestuia se ocupă acum…tot Valentina.

Cine este MAGNATUL care a lansat-o pe Valentina Pelinel. Au trăit o poveste de dragoste ca în filme... Cântăreață celebră, prinsă cu MÂNA unde nu trebuie! Asemenea GESTURI nu se fac în public!...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri