Căutare Live

Programele Antenei 1, preferatele românilor în zi aniversară. Postul TV a fost lider detaşat de piaţă la nivelul întregii zile

La zi aniversară, pe 29 noiembrie 2021, românii au ales Antena 1, staţia impunându-se ca lider detaşat de audienţă la nivelul întregii zile, pe toate categoriile de public. Antena 1 a fost urmărită în medie cel puțin un minut de peste 7 milioane de telespectatori unici, la nivelul întregii ţări.

Programele Antenei 1, preferatele românilor în zi aniversară. Postul TV a fost lider detaşat de piaţă la nivelul întregii zile

Antena 1

Neatza cu Răzvan şi Dani, Observator 12, Mireasa, Râzi cu ROaST de ziua noastră, ediţia specială Chefi la cuţite, dar şi Observator 23 s-au impus ca lider detaşat de audienţă!

Programele Antenei 1, preferatele românilor în zi aniversară, pe 29 noiembrie 2021

Astfel, conform Kantar Media, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul întregii zile (Whole Day - 02:00 – 26:00) pe publicul din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, în medie, 3.6 puncte de rating şi 24.6% cota de piaţă.

Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro Tv cu 3.2 puncte de rating şi 21.9% cota de piaţã. Şi în mediul urban, Antena 1 a fost prima opţiune a telespectatorilor întreaga zi, obţinând un rating mediu de 4 puncte şi 18.7% cota de piaţă.

Citește și: Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Ramona Olaru i-a luat la roast pe colegii ei de la Neatza. „Eu eram un copil când a început Neatza"

Poziţia secundă a fost ocupatã şi de aceastã datã tot de Pro TV, cu 3.7 puncte de rating şi 17% cota de piaţã. Ierarhia se pãstreazã şi la nivelul întregii ţãri, cei mai mulţi telespectatori alegând sã urmãreascã programele Antenei 1, care a înregistrat astfel, pe Whole Day 4.3 puncte de rating şi 18.4% cota de piaţã.

Aniversarea de 28 de ani a început, ieri, la Antena 1 încă de la primele ore ale dimineții, cu o ediţie specială a emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani, care s-a impus ca lider de audienţă, la nivelul publicul comercial cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, în medie, 2.8 puncte de rating şi 27.1% cota de piaţã.

„Astăzi este o emisiune festivă pentru că Antena 1 face 28 de ani. Dacă ar fi o ființă vie, noi i-am mâncat 14 ani din viață”, a spus Dani Oțil. „Am stat mai mult la Neatza aproape la fel de mult cât am stat la mama acasă”, a completat Răzvan Simion.

Cu invitaţi unul şi unul, dar şi cele mai importante ştiri ale dimineţii, Observator 12 a fost şi el prima opţiune a telespectatorilor din mediul comercial, jurnalul înregistrând 2.8 puncte de rating şi 24.6% cota de piaţă. Poziţia secundă a fost ocupată de Kanal D, cu 1.7 puncte de rating şi 15% cota de piaţă.

Distracţia şi voia bună au continuat în casa Mireasa, acolo unde concurenţii, alături de invitaţii speciali Andrei Garici şi Dan Ţuţu, foşti concurenţi iUmor, s-au întrecut în roast-uri, în zi de sărbătoare pentru postul Antena 1.

Emisiunea Mireasa s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor şi a înregistat pe publicul din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, în medie, 2.5 puncte de rating şi 19.3% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro Tv cu 2.1 puncte de rating şi 16.4% cota de piaţã.

Telespectatorii au rămas alături de Antena 1 pentru a sărbători în familie, cu un festival de râs şi distracţie. Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au spus „Râzi cu ROaST de ziua noastră!”, iar lor li s-au alăturat vedetele Antena 1 care au luat la <roast> chiar emisiunile staţiei.

Citește și
colaj de imagini cu un barbat care sta intins in pat
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
colaj de fotografii cu anamaria vartolomei, denumita cea mai buna actrita in Franta
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Ediţia specială Râzi cu RoaST de ziua noastră! s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor, şi a înregistat pe publicul din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, în medie, 4.9 puncte de rating şi 25.6% cota de piaţã. Poziţia secundă a fost ocupatã de Pro Tv cu 3.8 puncte de rating şi 19.6% cota de piaţã.

Citește și: Cum au reacționat Irina Fodor și Chef Cătălin Scărlătescu când au văzut imagini din show-ul Chefi fără limite

Tot aseară, la Antena 1, concurenții Asia Express – Drumul Împăraților au trecut la bancuri, sub îndrumarea celor 3 chefi: Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, într-o ediţie specială a emisiunii Chefi la cuţite, care s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor.

Astfel, conform Kantar Media, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării Chefi la cuţite (20:23-23:58), o audiență medie de 8.5 puncte de rating și o cotă de piață de 27.5%, faţã de urmãtorul clasat, Pro TV, ce înregistra atunci 7.8 puncte de rating și o cotă de piață de 25%.

Citește și: EXCLUSIV. Imagini din emisiunea Stand-Up Revolution, care se va vedea în curând la Antena 1

Și în mediul urban, Chefi la cuţite a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând 8.5 puncte de rating şi 21.2% cotã de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro TV, care la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 6.8 puncte de rating şi 17.1% cota de piaţã.

Și la nivelul întregii țări, cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească ediţia specială Chefi la cuţite, show ce a fost lider de audiență cu o medie de 7.8 puncte de rating și 18.9% cota de piață.

Ediţiile speciale de sărbătoare continuă la Antena 1 astăzi, de Sfântul Andrei, şi mâine, de Ziua Naţională a României.

Ce fel de simptome au persoanele infectate cu varianta Omicron (sud-africană) a coronavirusului... Au început filmările pentru Insula Iubirii, sezonul 6. Ce a declarat Radu Vâlcan, gazda emisiunii...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri