Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Doi concurenți de la Asia Express au fost eliminați. Ce au dezvăluit Cuza și Emi, după show

Doi concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite, în ediția specială din data de 29 noiembrie 2021. Înainte de asta, Gina Pistol a făcut o dezvăluire emoționantă.

Gina Pistol alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite” Galerie
Gina Pistol a anunțat cine sunt cei doi concurenți de la Asia Express care au fost eliminați în prima ediție specială Chefi la cuțite | Antena 1

Prima ediție specială Chefi la cuțite a ajuns la final și doi concurenți au fost eliminați din competiție, după un duel în care emoțiile au atins cote uriașe.

Înainte de-a anunța cine a părăsit show-ul, Gina Pistol a făcut o dezvăluire extrem de emoționată, ce i-a impresionat din plin pe concurenții de la Asia Express.

Doi concurenți de la Asia Express au fost eliminați în prima ediție specială a emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1

Prima ediție specială Chefi la cuțite de la Antena 1, difuzată pe 29 noiembrie 2021, i-a adus pe concurenții de la Asia Express sezonul 4 în bucătărie, alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. La final, doi concurenți au fost eliminați.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Gina Pistol a revenit pe platoul de filmare, după ce a devenit mamă. Cum au reacționat chefii

După ce și-au ales echipele, cei trei chefi s-au întrecut în rețete tradiționale și au încercat să obțină, alături de concurenți, preparate gustoase și aspectuoase, menite să ofere o adevărată încântare pentru papilele gustative. La finalul probei de gătit, concurenții au pus farfuriile pe bandă și acestea au fost trimise la degustare. Cei care au dat verdictul au fost chiar concurenții din Asia Express sezonul 3. Scărlătescu a obținut victoria și a scăpat de riscul de-a avea concurenți eliminați, iar Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost nevoiți să treacă printr-un duel de zile mari.

Citește și: Ce s-a întâmplat între Patrizia Paglieri și Cosmin Natanticu, la Chefi la cuțite

Concurenții din echipa galbenă și cei din echipa albastră s-au întrecut apoi în pregătit mâncăruri la tigaie, iar degustarea a fost făcută chiar de către cei trei bucătari de la Chefi la cuțite. Aceștia au acordat notele și clasamentul a decis cine sunt cei doi concurenți de la Asia Express care au fost eliminați în prima ediție specială.

Cine a fost eliminat de la Chefi la cuțite, ediția specială din 29 noiembrie 2021

Înainte de-a anunța cine sunt cei doi concurenți eliminați de la Chefi la cuțite, Gina Pistol a făcut un anunț ce i-a emoționat din plin pe toți: miza acestei competiții are un scop extrem de nobil. Premiul pus la bătaie va ajunge la o tânără extrem de ambițioasă, provenită dintr-o familie cu condiții extrem de modeste, care se își dorește să își dea doctoratul în gastronomie!

Pe măsură ce notele obținute au fost anunțate, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au sperat fiecare că nu va exista o eliminare în echipa lor. Totuși, la final, verdictul a fost unul surprinzător. Doi concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite în prima ediție specială. Este vorba despre Emi și Cuza, simpatica echipă de la Asia Express, sezonul 4.

Așa cum ne-au obișnuit deja, băieții au părăsit competiția cu zâmbetul pe buze și bucuroși că au trăit experiența din bucătăria Chefi la cuțite.

Despre edițiile speciale Chefi la cuțite, difuzate pe 29 și 30 noiembrie și 1 Decembrie

Chefi la cuțite vine cu trei ediții speciale pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 Decembrie, de la ora 20.30. Concurenții ediției speciale vor fi concurenții din Asia Express sezonul 4, care vor fi îndrumați de chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, de-a lungul unei aventuri culinare.

Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-R și Shift, Patrizia și Francesco Paglieri, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca (mama sa), dar și Emi și Cuza sunt concurenții care vin să demonstreze că gătitul nu este un domeniu străin lor.

Prezentatoarea celor trei ediții speciale este Gina Pistol, care a revenit pe TV după ce a devenit mămică pentru prima oară.

Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: își vor face apariția echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia, dar și concurenți Asia Express din sezoanele precedente.

Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Chefii au făcut degustarea rețetelor făcute de concurenții de la Asia Express intraț... Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Concurenții din Asia Express au trecut printr-o probă de recunoaștere tactilă. Cine ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x