Antena Căutare

Scoala pe burta goala in Galati: Programul „Cornul si laptele", oprit pentru elevi

Programul „Cornul si laptele" a expirat pentru elevii din Galati. Copiii au ramas fara gustarea oferita in scoli dintr-un motiv greu de inghitit. Consiliul Judetean a reziliat contractul cu firma care distribuia altceva decat gustarile promise.

De la inceputul anului scolar, copiii din Galati nu au mai primit pachetelul traditional. Firma care aducea alimentele in scoli a ramas fara contractul cu statul. Dupa distribuitori, programul ar fi trebuit sa se cheme „biscuiti si branza topita", caci asta le aduceau elevilor. Dar cum parintii au facut o multime de reclamatii, pentru ca nu ar fi fost foarte proaspete, acum 60.000 de copii au ramas fara gustare.

Nici invatatorii nu stiu ce sa le spuna copiilor. Si cel mai grav este ca multi nu isi permit sa vina cu pachetel de acasa.

Autoritatile sustin cu tarie ca saptamana viitoare programul va fi reluat. Pana in luna noiembrie, cand se va organiza o noua licitatie, produsele vor fi aduse de o firma cu care s-a negociat direct.

foto: Intact Images

UPDATE! Alte doua persoane au fost atacate de urs, in Arges... Propunere legislativa: Soferii care blocheaza alte masini in parcare vor suporta pagubele in cazul unui accident...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x