Antena Căutare

Protest într-un oraș din România, după ce autoritățile vor să facă un spațiu de carantină împotriva coronavirusului

Informațiile care vin din Italia, despre coronavirus, creează panică și în România, mai ales că autoritățile noastre sunt de părere că pericolul este unul iminent și că este doar o chestiune de timp până când primul caz va fi identificat și în țară.

Protest într-un oraș din România, după ce autoritățile vor să facă un spațiu de carantină împotriva coronavirusului
Protest la Bechet, județul Dolj

Isteria de teama coronavirusului pare că se instalează rapid la noi în ţară. În localitatea Bechet din Dolj zeci de oameni au ieşit în stradă pentru a protesta faţă de decizia Prefecturii Dolj de a amenaja un spaţiu de carantina în căminul unui liceu oraş.

Oamenii sunt speriați că în localitatea lor ar putea sosi persoane infectate cu noul coronavirus.

”Au spus că nu o să fie niciun caz de coronavirus la campusul din Bechet. Până când a sunat prefectul de Dolj. Eram dator tuturor cu o explicație”, spune un protestatar.

Primarul oraşului Bechet, Adrian Glăvan, a declarat că persoanele care vor intra în carantină nu vor ajunge la Bechet şi că protestatarii „au alte scopuri”.

Citește și: Raed Arafat: Coronavirusul nu are tratament și nici vaccin

„Oamenii se panichează la un anunţ din ăsta, dar nu e nimic. Sunt câteva persoane care au cu totul alt scop. Nu e niciun lucru certificat, au fost nişte zvonuri, le-am spus oamenilor să se liniştească. Nu e nicio problemă care să ţină de cazare, nu va fi nicio legătură cu Bechetul“, a declarat Adrian Glăvan

Coronavirusul va intra în România! Managerul Institutului Matei Balș: "Nu vă jucați! Cei care vin din zonele afecta... Probleme din cauza vântului, în judeţul Braşov – Pompierii au intervenit pentru degajarea mai multor copaci şi a unor el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x