Antena Căutare

Ce s-a ales de Paco, puiul de leu pe care doi suceveni au încercat să-l vândă într-o parcare din Timişoara

Paco, puiul de leu pe care doi suceveni au încercat să-l vândă într-o parcare din Timişoara, a ieşit din carantină. 

Paco, puiul de leu pe care doi suceveni au încercat să-l vândă într-o parcare din Timişoara, a ieşit din carantină.

În mai puţin de o lună, felina şi-a dublat greutatea, dar chiar dacă nu mai e cât o pisicuţă, leul a rămas la fel de jucăuş. Încă nu are un adăpost al lui, aşa că împarte camera cu veterinarul grădinii zoologice din Timişoara.

Ba mai mult, el creşte pe zi ce trece și nici nu e de mirare, având în vedere faptul că la o singură masă, Paco mănâncă mai bine de 200 de ml de lapte. În plus, mai primeşte şi piept de pui. Şi tot ar mai mânca.


”Faţă de cum mâncă atunci când l-am primit, este şi foarte agitat şi foarte hotărât când mănâncă. Acum se şi vede că nu ne lasă să îi scotem cumva biberonul până nu-l termină pe tot.”, a precizat veterinarul.

”Acum el caută să se joace, să se alinte, ca şi cum ar fi în junglă. Caută diverse obiecte să le roadă şi nu le găseşte chiar pe toate şi atunci mai găseşte câte un picior de-al nostru sau vreo mână sau vreo haină.”, a mai precizat acesta.

Paco are acum aproape trei luni şi aproape șase kilograme. Pe zi ce trece este tot mai puternic şi energic.

Şi tot pe zi ce trece, puiul de leu găsit acum aproape o lună în centrul Timişoarei la doi suceveni ce voiau să-l vândă, se obişnuieşte cu noii lui prieteni.

La finalul zilei, când doarme, e cel mai cuminte. În timpul somnului, e cel mai cuminte.

În rest, Paco roade tot ce prinde pentru că e perioada în care îi cresc măselele.

”Nu avem încă adăpost, intenţionăm să-l păstrăm. Momentan e printul grădinii zoologice, vrem să-l transformăm în regele grădinii zoologice.”, a mai precizat veterinarul.

Cheltuielile pentru adăpostul lui Paco ar putea ajunge până la 200 de mii de euro. Momentan, este abia etapa obţinerii autorizaţiilor.

Ce s-a ales de fostele clădiri ale centralelor termice! Zeci de mii de români au de câștigat de pe urma lor... Între 300 și 1000 de ron! Elevii care au avut medii generale de peste 8,5 în anul școlar 2017-2018 primesc bani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x