Antena Căutare

Rabla pentru electrocasnice 2018. Ai prin casă calculatoare vechi sau alte aparate? Poți face bani frumoși!

Ministerul Mediului urmează să dea startului programului Rabla pentru electrocasnice, program ce beneficiază de fonduri în valoare de 20 de milioane de lei. Până pe 15 august se va stabili valoarea ecobonusului pentru fiecare tip de aparat electrocasnic, inclusiv calculatoare vechi, a explicat Ministrul Grațiela Gavrilescu.

Ministerul Mediului urmează să dea startului programului Rabla pentru electrocasnice, program ce beneficiază de fonduri în valoare de 20 de milioane de lei. Până pe 15 august se va stabili valoarea ecobonusului pentru fiecare tip de aparat electrocasnic, inclusiv calculatoare vechi, a explicat Ministrul Grațiela Gavrilescu.

Potrivit ministrului, citat de digi24.ro, în perioada următoare va fi lansat ghidul de finanţare pentru proiectul „Rabla pentru electrocasnice”. Până pe 15 august reprezentanţii ministerului vor purta discuţii cu producătorii pentru a stabili ecobonusul pentru fiecare tip de electrocasnice.

„Avem o sumă de 20.000.000 de lei pe care îi vom putea accesa noi, persoanele fizice, dar poate fiecare instituţie a statului. Ne dorim ca din subsolurile instituţiilor de stat să dispară aparatura foarte, foarte veche, fie că sunt electrocasnice sau calculatoare”, a declarat Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, la Oradea, potrivit sursei citate.

Gata, legea intră în vigoare! Se dau bani pentru elevi și studenți începând din 18 august! Ce trebuie să facă aceștia ... Gestul CUTREMURĂTOR al unei fetițe de doar 13 ani! Și-a înjunghiat bunica cu mai multe lovituri de cuțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x