Antena Căutare

Racii se vor confrunta cu ceva probleme financiare. Horoscopul zilei de astăzi, 25 noiembrie

O zi bogată în succese pe plan profesional îi aşteaptă pe nativii din zodia berbec. Nici la capitolul dragoste NU stau rău, astrele le sunt favorabile astăzi.

O zi bogată în succese pe plan profesional îi aşteaptă pe nativii din zodia berbec. Nici la capitolul dragoste NU stau rău, astrele le sunt favorabile astăzi.

Taurii ar face bine să-şi organizeze în mod corect timpul pentru a putea pune la punct toate proiectele din program.

Gemenii încep ziua cu zâmbetul pe buze. Şi aşa o vor continua, pentru că evenimentele de astăzi le vor da motive de bucurie.

Racii se vor confrunta cu ceva probleme financiare. Însă ceve oferte de afaceri primite de la diverşi parteneri i-ar putea scoate din încurcătură.

Leii vor avea un sfârşit de săptămână liniştit. La birou lucrurile se vor desfăşura conform planului, iar acasă, armonia domneşte.

Fecioarele sunt visătoare, cu capul în nori. Nu prea-şi vor da silinţa la serviciu, astfel că este posibil să se aleagă cu multe critici din partea colegilor.

Balanţele au gânduri mari în ceea ce priveşte cariera. Tocmai de aceea se vor implica trup şi suflet în proiectele profesionale.

Scorpionii îşi vor dedica timpul doleanţelor celor dragi şi se vor ocupa de rezolvarea activităţilor casnice urgente.

Săgetătorii sunt cu gândul numai la week-end. Se vor mobiliza cu greu la serviciu şi îşi vor da interesul doar pentru proiectele personale.

Capricornii vor avea o zi încărcată. Agitaţia din timpul zilei va fi înlocuită pe seară cu multă relaxare.

Vărsătorii sunt muncitori şi îşi vor da silinţa să aibă rezultate remarcabile în tot ceea ce şi-au propus.

Peştii au chef de distracţie. Vor fi puşi pe glume, însă NU vor neglija aspectul profesional, vor reuşi să împace ambele laturi cu succes.

Cod galben de ceață în mai multe județe! Care sunt zonele afectate... La mulți ani, de ziua numelui! Ortodocșii de pretutindeni o sărbătoresc pe Sfânta Muceniță Ecaterina!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x