Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Raed Arafat, despre viitoarele măsuri: "E posibil să intrăm pe rând la metrou, după 15 mai. Dacă nu ai mască, nu urci în autobuz."

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a spus că după 15 mai, când s-ar putea relaxa măsurile de restricţie, pentru a scădea aglomerația la metrou, este nevoie și de creșterea mijloacelor la suprafață, dar a precizat că "este posibil" şi să intrăm pe rând.

"Dacă nu ai mască, conducătorul autobuzului nu te lasă să urci! Este simplă treaba, trebuie să fim protejați! Una dintre soluțiile pentru a reduce aglomerația la metrou este creșterea numărului mijloacelor de transport în comun, supraterane, pe lângă creșterea numărului garniturilor" spune Raed Arafat.

„Virusul SARS-CoV-2 corespunde definiției unei arme biologice”. Pandemia de coronavirus: o eroare sau act criminal?

Este posibil ca la metrou să intrăm pe rând

Un medic a „căzut” de la fereastra spitalului în care lucra! Ce postase pe internet, cu câteva minute înainte: „Sunt fapte reale! Ce să facem?!”

"Este posibil ca la metrou să intrăm pe rând, nu pot să spun încă. Purtarea măștii și dezinfectarea sunt măsuri pe care fiecare trebuie să le ia fiecare dintre noi, trebuie să devină o chestie de educație în această perioadă, fără să fie o obligativitate.

Nu trebui să existe "te amendez dacă nu porți mască" că nu asta este ideea. Ideea e că trebuie să porți amscă pentru a-i proteja pe ceilalți și ceilalți ar trebui să se supere dacă te prind că nu porți mască", spune Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Când se redeschid terasele din Capitală și care vor fi condițiile de intrare: "Dacă ai temepratură mare și nu porți mască nu vei fi primit!"

Recomandari