Antena Căutare

„Starea de urgență trebuie prelungită! Să nu ne trezim că avem mii sau zeci de mii de morți!”. Raed Arafat, semnal de alarmă!

Secretarul de stat Raed Arafat susține că starea de urgenţă trebuie să fie prelungită în România, în contextul pandemiei de coronavirus, astfel încât să nu crească considerabil bilanțul deceselor provocate de COVID-19 în țară. 

„Starea de urgență trebuie prelungită! Să nu ne trezim că avem mii sau zeci de mii de morți!”. Raed Arafat, semnal de alarmă!
Raed Arafat

„Dacă vezi că într-o ţară care a relaxat măsurile numărul cazurilor începe să crească, poate fi un avertisment si pentru tine. La un moment dat va trebui să ajungem la conviețuire cu acest virus, nu ai cum să nu ajungi la o conviețuire, pentru că nu va disparea”, a declarat Raed Arafat la Realitatea PLUS.

Raed Arafat: Starea de urgență trebuie prelungită. România trebuie să învețe de la alte țări

Raed Arafat a subliniat că România ar trebui să învețe de la alte țări și să aleagă să prevină creșterea bilanțului deceselor cauzate de coronavirus.

Citește și: Un nou simptom al coronavirusului, semnalat de pacienții cu COVID-19! „A fost unul dintre primele semnale pe care mi le-a dat corpul, după ce m-am infectat!”

„Trebuie să observăm ce se întâmplă la alții, să învățăm, să luăm de la ei, să vedem care sunt cele mai bune soluții să protejăm populația, dar în același timp, impactul economic și social să fie cât mai bine gestionat și calculat. (...) Trebuie să punem în balanță.

Ce preferăm: o problemă peste care poate că trecem pe linie economică și socială sau să ne trezim la un moment dat că avem zeci de mii sau mii de morți și să ne întrebe cineva de ce nu ați luat măsuri mai dure ca să preveniți?”, a mai declarat secretarul de stat.

Citește și: Ea e „femeia liliac” din Wuhan! A făcut o descoperire esențială pentru combaterea COVID-19, dar China i-a băgat pumnul în gură! A lansat un avertisment cumplit! „Atenție, asta nu e tot!”

Raed Arafat a precizat că, dacă nu ar fi fost luate măsurile ce s-au luat în România până acum, s-ar fi căutat vinovați.

„Sunt convins că dacă nu am fi luat măsurile până la acest moment și am fi avut mai mulți decedați acum întrebarea ar fi fost: cine-i de vină că nu a luat măsurile?”, a mai spus secretarul de stat.

Marcel Vela: Săptămâna aceasta, o nouă ordonanţă / Marea majoritate a românilor au respectat reglementările cu privire l... Cutremur cu magnitudinea 3,5, în judeţul Vrancea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x