Antena Căutare

Care este soluția optimă: tratament sau vaccin împotriva COVID-19? Exlicația lui Raed Arafat: "Crește imunitatea și limitează răspândirea"

Cel mai bine ar fi să avem posibilitatea de vaccinare, pentru că doar așa creștem imunitatea și se limitează răspândirea infectării, a declarat Raed Arafat.

Care este soluția optimă: tratament sau vaccin împotriva COVID-19? Exlicația lui Raed Arafat: "Crește imunitatea și limitează răspândirea"
Care este soluția optimă: tratament sau vaccin împotriva COVID-19? | profimediaimages.ro

Întrebat ce ar trebui să apară în ordine cronologică firească, tratamentul sau vaccinarea pentru coronavirus, Raed Arafat a răspuns că, în opinia sa, soluția optimă ar fi un vaccin eficient.

"Cel mai bine la acest moment pentru noi ar fi o vaccinare rapidă, dacă vrem să o luăm cronologic, asta e părerea mea, pentru că vaccinarea înseamnă prevenire și creează imunitate.

Vaccinul și tratamentul pentru Covid-19, pregătite de supercomputere! Biblioteci întregi sunt analizate într-o secundă​

Dacă apare un tratament țintit e foarte bine, dar rămâne soluția optimă să avem un vaccin eficient care să fie folosit pe plan mondial și să limiteze răspândirea.

Vaccinul crește imunitatea și limitează răspândirea", a spus Raed Arafat.

Un vaccin împotriva coronavirusului, testat pe oameni, de săptămâna viitoare! Când ar putea fi disponibil

Mitropolitul Teofan vrea credincioșii la Biserică și la cimitir, de Paște! "Putem merge la piață, la serviciu, dar ... Ce urmează după ridicarea stării de urgență. Raed Arafat, apel către români: ”Trebuie să învețe să conviețuiască cu coro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x