Live acumSerial: Adela (r)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Răsturnare de situație în cazul dublei crime de la Satu-Mare. Câinele de urmă i-a dus pe anchetatori la casa unui localnic

Noi detalii au ieșit la iveală despre crima de la Satu-Mare. Dacă inițial s-a spus că femeile au fost ucise de vânzători de plăpumi, acum principalul suspect este un localnic cu antecedente penale. 

Răsturnare de situație în cazul dublei crime de la Satu-Mare. Câinele de urmă i-a dus pe anchetatori la casa unui localnic

Conform presei locale, polițiștii care anchetează dubla crimă de la Bârsău de Sus, județul Satu-Mare, au apelat la un câine de urmă, însă patrupedul a dus echipele de cercetare spre locuința unui bărbat din localitate. Astfel, casa acestuia a fost percheziționată de către polițiști.

În urma acestei întâmplări, cei doi bărbați, adică vânzătorii de plăpumi, au fost scoși din cercul de suspecți după ce au fost audiați o noapte întreagă.

Doi cetățeni unguri, suspectați că au omorât cu bestialitate două femei în Satu Mare! Cum le-au păcălit să îi lase să intre în casă?

Practic unul dintre bărbaţi a mers acasă la una dintre victime pentru a vinde plăpumi. I-a vândut trei bucăţi, după care a mers la vecina ei pentru a o întreba dacă nu doreşte să cumpere şi ea ceva. Astfel, toţi trei au mers acasă la femeie, dar a intrat doar vecina, unul dintre bărbaţi a rămas în maşină, iar celălalt în faţa locuinţei. Când a văzut că nu mai iese femeia, acesta din urmă a mers la soţul ei pentru a-i cere banii pentru produsele achiziţionate de nevasta lui.

”A intrat şi nu a mai ieşit afară. Am strigat, nimeni nu a zis nimic. Timp de 20 de minute am aşteptat afară, ca să îmi dea banii sau plapuma. Am văzut că nu vine între timp şi m-am dus la soţul ei şi i-am zis că soţia a intrat în casă şi nu a mai venit nici cu banii, nici cu pătura. S-a dus dânsul, nu era nimeni. Bătea la uşă. Uşile erau închise. Am fost cu cuscrul meu în maşină, el nici nu a coborât din maşină”, a declarat unul dintre bărbaţi pentru Presasm.ro.

Crimă misterioasă în Satu Mare! A fost găsit un cadavru într-o fântână având două găleți pline de nisip legate cu sârmă de membre

De asemenea, anchetatorii iau în calcul ipoteza potrivit căreia a doua femeie ar fi fost ucisă pentru ca criminalul să-și ascundă urmele, după ce ar fi surprins scena crimei.

Mobilul crimei rămâne jaful, având în vedere că femeia în casa căreia a intrat criminalul avea mii de euro primiţi de la fiul ei plecat la muncă în străinătate.

Recomandari