Antena Căutare

RATB limiteaza numarul de calatorii de pe abonamentele lunare

Calatoriile fara numar de la un capat la altul al Capitalei ar putea sa devina o amintire pentru bucurestenii care circula cu autobuzul, tramvaiul sau troleibuzul.

Regia Autonoma de Transport nu stie cum sa isi numere calatorii si vrea sa ii oblige cu orice pret sa isi valideze cardurile. Primul pas, limiteaza numarul de calatorii de pe abonamentele lunare. Despre o limitare de pret, nici nu incape vorba.

Daca propunerea Consiliului Administrativ devine realitate, va trebui sa validati cardul, in mod obligatoriu, ori de cate ori va urcati in autobuz, troleibuz sau tramvai.

Neglijenta s-ar putea sa o resimtiti in buzunare. Posesorul unui card nevalidat la urcare ar putea fi amendat, chit ca are abonament. In plus, conducerea Regiei vrea sa limiteze numarul de calatorii pe care le poti face lunar, in baza abonamentului: 200 ar urma sa fie limita maxima.

Ca le convine sau nu pasagerilor, schimbarea va fi facuta. Spre binele lor, spune RATB. Doar asa se poate afla unde trebuie suplimentat numarul de autobuze, troleibuze sau tramvaie.

Nu este singura noutate pe agenda RATB. Pentru un abonament pe o singura zi, regia vrea sa introduca plata prin SMS. Totul este insa la nivel de proiect. Pentru a fi aplicat, este nevoie de avizul Consiliului General al Municipiului Bucuresti.


Cluj-Napoca: Opt politisti de la Rutiera, suspectati de luare de mita... VIDEO! Sotia lui Lucian Duta, seful CNAS, a intermediat contracte de medicamente cu spitalele judetene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x