Antena Căutare

Război pe străzi, duminică noapte! Două grupuri s-au bătut cu bâte și pietre. Ce au descoperit poliștiștii despre tinerii implicați în scandal

Scandal în plină stradă în municipiul Iași, în fața unui local. În imaginile surprinse de un martor se observă cum aceștia își împart pumni și picioare, ba chiar folosesc și pietre dar și bâte.

Două grupuri de tineri s-au bătut ca în filme după o noapte petrecută în club În imaginile surprinse de un martor se observă cum aceștia își împart pumni și picioare, ba chiar folosesc și pietre dar și bâte.

Din primele informații, se pare că cei implicați în scandal ar avea probleme cu legea, însă nu fac parte din nicio grupare interlopă.

Când au auzit că au fost chemate poliţia și jandarmeria, scandalagii au fugit de teama unor amenzi. Chiar și așa, tot vor fi trași la răspundere.

Oamenii legii au ridicat trei indivizi de la locul scandalului și i-au dus la secție. Se pare că tinerii consumaseră alcool, iar conflictul a izbucnit spontan. Polițiștii au deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.

Cu toate că incidentul din Iași nu a avut legături cu lumea interlopă, forțele de ordine sunt în alertă, după uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu.

La nici 24 de ore după crima ce a tulburat liniștea interlopilor, străzile din bucurești s-au umplut de polițiști.

Zeci de maşini au fost oprite şi controlate, iar recolta a fost bogată. Au fost găsite arme albe dar şi un pistol cu bile.

După uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu, există temerea că ar putea începe un război între interlopii din Capitală.

Emi Pian a fost înjunghiat mortal de un rival, dupa un joc de barbut. Liderul clanului Duduianu, grupare care controlează sectorul 5 din Capitală, era nelipsit de pe internet, unde făcea multe live-uri în care îşi arăta stilul de viaţă luxos.

Un mit despre coronavirus, dovedit a fi real! Germanii garantează că funcționează! Soluția simplă împotriva transmiterii... Șefa Spitalul din Vaslui, în stare gravă, aproape de comă, după 10 zile de izolare. Fiul ei, în grupul adolescenților ad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x