Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Veste cruntă pentru criminalul lui Emi Pian! Ce a spus fratele liderului clanului Duduianu, în fața anchetatorilor

Întrega familie a criminalului lui Emi Pian va plăti pentru moartea liderului clanului Duduianu.

Veste cruntă pentru criminalul lui Emi Pian! Ce a spus fratele liderului clanului Duduianu, în fața anchetatorilor

Au trecut patru zile de la jocul de barbut ce a dus la moartea temutului interlop Emi Pian, însă anchetatorii nu au reușit să afle nici până acum ce a provocat scandalul dintre liderul clanului Duduianu și un rival de-al său.

Cel bănuit că l-ar fi înjunghiat pe interlop a fost adus, vineri, la audieri, la Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei. Între timp, potrivit Gândul, anchetatorii l-ar fi interogat și pe Vasile Duduianu, zis Grațian, fratele lui Emi Pian.

Din informațiile obținute până acum, se pare că, în momentul în care și-a văzut fratele la pământ, Grațian ar fi sărit cu un topor și l-a atacat pe presupusul criminal.

În fața anchetatorilor, însă, fratele lui Emi Pian a susținut că mai multe persoane l-au lovit pe cel care l-a înjunghiat pe liderul Duduienilor, dar nu și-ar aminti exact despre cine este vorba.

Clanul criminalului trebuie să plătească un milion de euro

Potrivit Gândul, după înmormântarea care va avea loc duminică, va fi organizat un stabor în urma căruia se vor stabili o serie de compensații financiare pentru urmașii lui Emi Pian.

Se pare că staborul va fi judecat de Viorel Gongoi, zis Rândunică, fiul celebrei vrăjitoare Mama Omida și Petre Ilie, alias Petre Geamănu.

Clanul Rinu ar urma să acopere toate heltuielile legate de înmormântare, dar o compensație financiară pentru urmașii lui Emi Pian, care ar putea ajunge și la un milion de euro.

Recomandari