Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Fiul lui Emi Pian i-a dat de gol! Uciderea interlopului, plănuită în detaliu: „Așa se vine la un joc de barbut?!” Jurământul făcut de clanul Duduianu!

Dezvăluiri incendiare la nici 24 de ore de la înmormântarea lui Emi Pian. Fiul interlopului a dezvăluit cum clanul rival plănuia atacul asupra lui Pian de mai mult timp. Ce jurământ a făcut familia Duduianu.

Fiul lui Emi Pian i-a dat de gol! Uciderea interlopului, plănuită în detaliu: „Așa se vine la un joc de barbut?!” Jurământul făcut de clanul Duduianu!

Dezvăluiri incendiare la nici 24 de ore de la înmormântarea interlopului Emi Pian. Fratele și fiul acestuia au povestit în exclusivitate la Antena 3 cum clanul rival plănuia atacul asupra lui Pian de mai mult timp.

Chiar fratele liderului ucis spune că a fost atacat de un membru al clanului Rinu în urmă cu trei ani. Familia Duduianu jură că nu vrea răzbunare însă cere autorităților să facă dreptate.

Fratele lui Emi Pian a povestit cum a fost la un pas de moarte, acum 3 ani, după ce o rudă a lui Ciprian Napy, cel care l-ar fi ucis pe liderului clanului Duduianu, l-a atacat pe stradă.

Fratele lui Emi Pian, dezvăluiri cutremurătoare la înmormântarea fostului lider al clanului Duduianu! "Au vrut să mă omoare și pe mine"

„Ei asta au vrut să facă, de asta erau pregătiți. Păi tu vii la barbut să faci bani sau să omori lumea? Asta e problema, că eu nu am purtat nicio unghieră de când sunt pe pâmântul ăsta. Și nici tatăl meu nu a purtat absolut nimic. Noi nu avem treabă cu așa ceva. Tata în viața lui nu a dat o palmă la nimeni”, a declarat fiul lui Emi Pian.

„Oamenii ăștia s-au ținut de noi de o vreme încoace. Și au reușit acum, cu Emi. Noi vrem atât, să scoate adevărul la iveală. Și să ne lasă în pace”, a adăugat fratele lui Emi Pian.

„A pornit de la o glumă”. Vărul lui Emi Pian a mărturisit de ce a fost interlopul omorât, de fapt: „Poliția Română e șmecheră”

Familia interlopului ucis susține că atacul a fost plănuit de clanul Rinu.

„S-a certat cu fratele său, cu Marius, care să își ia fapta. Ei au fost de acord toți și au zis: tu trebuie să îl ațâți, tu trebuie să te iei de Emi și trebuie să îl tai. Dar ei au fost acolo. De ce au arestat doar o persoană?”, a adăugat fratele interlopului.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu!” Primele declarații ale celui care l-ar fi ucis pe Emi Pian. Cum a apărut suspectul, după crimă: „A vrut să îmi curețe viața”

Familia Duduianu nu vrea răzbunare și cere autorităților române să facă dreptate.

„Poliția să îl pedepsească pe omul ăsta, pe familia asta, pe oamenii ăștia care au vrut să îl omoare pe tata de foarte mult timp Noi nu vrem să ne răzbunăm pe nimeni, pentru noi nu mai are valoare să omorâm pe cineva, absolut nimeni. Pentru noi nu mai are nicio valoare, absolut nimic. Vreau să fie pedepsit de Dumnezeu și de Poliția Română”, a mai spus fiul lui Emi Pian.

A fost Emi Pian asasinat la comandă? Ce anunțase interlopul, cu doar două zile înainte de crimă: „Fără ei, n-am putea să existăm”

Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napy, din clanul Rinu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru uciderea interlopului Emi Pian.

Recomandari