Antena Căutare

Reacția lui Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, la scurt timp de la condamnarea la închisoare a fostului ministru

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a transmis un mesaj important pe rețelele sociale la scurt timp de la condamnarea la închisoare a fostului ministru. Iată ce părere are despre situația dificilă în care se află partenera lui.

Colaj cu Elena Udrea și Adrian Alexandrov Galerie
Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a transmis un mesaj important pe rețelele sociale la scurt timp de la condamnarea la închisoare a fostului ministru | Facebook & Hepta

Elena Udrea se află în arest preventiv în Bulgaria, până pe 14 aprilie 2022. Fostul ministru a primit o condamnare la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, după ce ICCJ a respins joi contestaţia în anulare depusă de ea.

La scurt timp de la decizia judecătorilor cu privire la pedeapsa Elenei Udrea, Adrian Alexandrov a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Iubitul fostei membre a Camerei Deputaților din Parlamentul României a publicat o imagine pe contul de Facebook în care apare partenera și fiica lui, alături de care a atașat o descriere de-a dreptul emoționantă.

Ce a transmis Adrian Alexandrov despre condamnarea iubitei lui, Elena Udrea

De curând, iubitul Elenei Udrea a afirmat pe rețelele sociale că tot ce i se întâmplă acum partenerei sale este nedrept. Acesta îi consideră „criminali” pe judecătorii care au decis sentința fostului ministru.

Citește și: Elena Udrea, imaginea adorabilă cu fiica ei și cu tatăl acesteia. Cât de mare a crescut micuța

„Sunteți mulți cei care ne-ați dat mesaje de încurajare, și apreciez din suflet că vă gândiți atât la noi cât și la fetița noastră de 3 ani. Și pentru asta, vă mulțumim! Trăim vremuri în care Constituția României nu mai înseamnă nimic pentru unii dintre cei care aplică legea, așa că au ajuns să condamne selectiv sau la ordin! Din ce în ce mai des simțim parcă o reîntoarcere în timp, unde inchiziția își făcea simțiță colții. Un astfel de caz este și cel al Elenei Udrea, care a fost pusă zilele trecute în fața unui complet de judecată demn de secolul mai sus amintit, iar personajele care aveau obligația de a veghea și aplica legea au devenit niște veritabili inchizitori. Elena Udrea avea dreptul de a-i fi admisa contestația și de a-i fi rejudecată cauza de un complet legal constituit. I s-a refuzat, deși în TOATE cazurile similare au fost admise (ex: Dan Sova, Victor Ponta, Iulian Badescu, Serban Pop, Horia Simu etc).

Astfel ICCJ încalcă Constituția României, dând curs unei decizii a CJUE, contrar deciziei Curții Constituționale a Romaniei. Președintele completului de judecată, Ana Hermina Iancu ( magistrală decizia ei), a stabilit ca trebuie REJUDECATĂ cauza, dar ceilalți magistrați criminali și anume: Oana Burnei, Dan Andrei Enescu, Anca Mădălina Alexandrescu și Alina Ioana Ilie, care au dat decizia ILEGALĂ, trebuie excluși din magistratură.”, a scris iubitul Elenei Udrea, vizibil afectat de situație.

Citește și: Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Din ce face bani și cu ce se ocupă

„La final, i-aș întreba pe inchizitorii mai sus amintiți, dacă tot se pricep la toate… cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea? Nu i-aș dori niciunuia dintre voi, să simta copiii voștri durerea pe care o simte fetița mea, pentru că i-ați luat mama abuziv de lângă ea a doua oară! 2018, Costa Rica vă spune ceva? Dupa 3 luni de pușcărie, ați eliberat-o tot prin decizia voastră, a fost o greșeală, o eroare, nu? Și dacă nu aveți copiii, v-aș dori să aveți cât mai mulți, să simțiți și voi iubirea adevărată dintre un părinte și propriul copil.”, a mai adăugat el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea lui Adrian Alexandrov a generat o mulțime de reacții pozitive, dar și negative din partea oamenilor din mediul online.

(P) Hostgate.ro - servicii profesionale de găzduire web... Yulia Chernitskaya, ucraineana care a fost ajutată de un român, a avut de-a face cu poliția la noi în țară. Ce s-a întâm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x