Antena Căutare

Ce a publicat pe rețelele sociale Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, în timp ce fostul ministru este în arest, în Bulgaria

În timp ce Elena Udrea se află în arest preventiv în Bulgaria, iubitul acesteia a publicat pe rețelele sociale două imagini cu fiica lor. „O rază de soare”, a scris Adrian Alexandrov în dreptul iamginilor publicate pe rețelele sociale.

Colaj cu Elena udrea și Adrian Alexandrov Galerie
Adrian Alexandrov a publicat imagini cu fiica lui și a Elenei udrea, în timp ce fostul ministru este în arest | Facebook&Hepta

În una dintre imaginile publicate de Adrian Alexandrov pe contul său de Faceook, fiica acestuia apre într-o parcare, mâncând înghețată. În cealaltă fotografie publicată de iubitul Elenei Udrea, acesta apare alături de fiica lui, la primele ore ale dimineții. Este vorba despre aceeași fotografie pe care Elenea Udrea o publicase cu puțin timp înainte ca Instanța să anunțe pedeapsa de 6 ani de închiasoare cu executare pentru fostul ministru, în dosarul Gala Bute.

Citește și: Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Din ce face bani și cu ce se ocupă

Ce a publicat Adrian Alexandrov, în timp ce Elena Udrea se află în arest în Bulgaria

În dreptul iamginilor publicate de Adrian Alexandrov, fanii i-au urat familiei să fie puternică.

„Dumnezeu să vă dea putere să treceți peste aceste momente dificile. Sănatate familiei”

„Să vă trăiască și să aibă o viață minunată alături de mami și tati!

„Să vă ajute Dumnezeu să treceți cât mai bine și ușor și peste aceste probleme și să îi dați multa putere Elenei!”

„Micuța prințesă să vă aducă soarele în inimile voastre!!”

„O prințesă dulce și scumpă să vă trăiască și să vă bucurați de ea, iar pentru voi, Adrian, multă putere sa depășiți aceaste momente grele”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Elena Udrea și iubitul ei. Mesajul emoționant pe care ea i l-a transmis iubitului ei de ziua lui

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prezent, Elena Udrea se află în arest preventiv în Bulgaria, până pe 14 aprilie 2022. Fostul ministru Elena Udrea a fost dată oficial în urmărire joi după-amiază, după ce nu a fost găsită pentru a fi încarcerată după ce condamnarea la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute a rămas definitivă.

Ulterior, Elena Udrea a fost găsit în Bulgaria.

„În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi autorităţile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei. În continuare, se desfăşoară activităţi specifice, în vederea predării femeii către autorităţile din România", transmite IGPR.

Elena Udrea a fost audiată sâmbătă, pe 9 aprilie, la instanţa care a judecat cererea de extrădare, în Bulgaria.

Instanţa a decis ca Elena Udrea să fie extrădată, însă sentinţa nu este definitivă, iar apelul va fi judecat în 14 aprilie. Până atunci, fostul ministru se va afla în arest preventiv, în țara vecină.

Elena Udrea, condamnare definitivă în dosarul Gala Bute după ce ICCJ i-a respins contestaţia în anulare

Condamnarea fostului ministru Elena Udrea la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute rămâne definitivă după ce ICCJ a respins joi contestaţia în anulare depusă de aceasta. Elena Udrea a fost dată oficial în urmărire, conform site-ului IGPR. Ea nu a fost găsită nici la adresa din buletin, nici la adresa din Corbeanca unde locuia împreună cu familia, pentru a fi încarcerată după condamnare.

În dosarul ''Gala Bute'', Elena Udrea a depus o contestaţie prin care solicita anularea condamnării de 6 ani închisoare, avocaţii săi invocând decizia Curţii Constituţionale privind modalitatea nelegală de constituire a completurilor de cinci judecători de la Instanţa supremă.

"Cu majoritate, respinge, ca nefondate, contestaţiile în anulare formulate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie şi condamnaţii Udrea Elena Gabriela, Breazu Liberiu Tudor, Nastasia Gheorghe şi Obreja Rudel împotriva deciziei penale nr. 93 din data de 5 iunie 2018, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Completul de 5 Judecători în dosarul nr. 2303/1/2017", se arată în decizia ICCJ.

Rezultate extrageri Loto 10 aprilie 2022. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc... Primele imagini din locul unde se află Volodimir Zelenski. Cum arată ascunzătoarea președintelui Ucrainei | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x