Antena Căutare

Reacția Regelui Charles când a primit un cadou uriaș de la localnicii români. Femeile au făcut scut în jurul lui

Cum a reacționat Regele Charles atunci când a fost întâmpinat de locuitori cu multe daruri. O plăcintă uriașă specifică zonei a fost captivantă pentru toată lumea. Regele Charles al III-lea, aflat în vizită privată în România, a ajuns vineri seară la reşedinţa sa din satul Valea Zălanului, unde îşi va petrece câteva zile de vacanţă.

colaj foto cu regele charles in romania si placinta uriaa galbena care i-a fost oferita de către localnici Galerie
Reacția Regelui Charles când a primit un cadou uriaș de la localnicii români. | Captură Video Digi24

Regele a fost întâmpinat de contele Kalnoky Tibor, dar şi de mai mulţi localnici care i-au urat bun venit. Acesta va rămâne la Valea Zălanului până marţi, când este posibil să viziteze localitatea Viscri, din judeţul Braşov, unde deţine o altă proprietate.

Citește și: Regele Charles este în România. Momentul inedit în care l-a întrebat pe Klaus Iohannis cum să salute în română. Cum s-a descurcat

Regele Charles a fost introdus în tradițiile românești. Cadoul care l-a surprins este o plăcintă uriașă specifică zonei Covasna

Regele Charles a fost tratat de către locuitori cum se cuvine unui eveniment de o asemenea anvergură. Regele a fost întâmpinat cu o plăcintă uriașă, care se face de obicei la marile evenimente din Covasna. Pentru prăjitura specială a fost nevoie de câteva ore de pregătire și mai multe mâini dibace ale unor femei care știu cum să o gătească.

Pentru localnicii din Valea Zălanului, vizita Regelui Charles este o onoare de fiecare dată și se strâng în jurul lui ca un scut pentru a-i putea admira prezența și pentru a- strânge mâna. Presa din întreaga lume scrie despre vizita Regelui în România și ține sub “supraveghere” vizitele istorice în locurile pe care le iubește cel mai mult, acolo unde are proprietăți înconjurate de natură.

În cătunul din Covasna se plimbă în natură și este deschis să întâlnească oamenii din zonă. Regele Charles a vorbit cu fiecare om în parte și a oferit complimente. Atunci când i s-au oferit cadouri, el a mulțumit și chiar a întrebat dacă sunt făcute personal de oamenii de acolo, așa a reacționat și când a primit flori, dar și bucatele alese.

Citește și: Emil Constantinescu a devenit de nerecunoscut! Cum a apărut fostul președinte al țării la întâlnirea cu regele Charles în România

Valea Zălanului este un cătun aflat în vecinătatea comunei Malnaş. Conacul din Valea Zălanului, unde va sta regele Charles, este deschis turiştilor, cu excepţia perioadei în care regele se află în România. E clasificat ca pensiune de trei margarete, iar preţurile de cazare încep de la aproape 700 de lei pe noapte pentru două persoane, cu mic dejun inclus, iar rezervările se pot face şi cu tichete de vacanţă, potrivit Agerpres.

Sosit vineri în capitala Bucureşti fără soţia sa, Camilla, suveranul a pornit rapid spre atmosfera atemporală a unui loc care i-a cucerit inima în urmă cu doar 25 de ani. Dan Spătaru, care lucrează la primăria unuia dintre satele preferate ale lui Charles, nu se aştepta ca acesta să se întoarcă prea curând.

"Acum că este rege, ne-am gândit că regulile de protocol nu-i vor permite să ne viziteze", a declarat el pentru AFP, emoţionat de sosirea lui Charles al III-lea la scurt timp după festivităţile de la Londra de la începutul lunii mai, potrivit Agerpres.

Citește și: Transmisiuni speciale Observator Antena 1 din culisele vizitei Regelui Charles al III-lea în România 2 - 6 iunie

Greva profesorilor. Ce se întâmplă cu elevii după minivacanța de Rusalii. Se întorc sau nu în bănci?... Gestul de afecțiune prin care părinții își pun copiii în pericol, fără să-și dea seama. Specialiștii spun că trebuie evi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x