Antena Căutare

E oficial! Părinții copiilor din clasa zero trebuie să respecte aceste reguli!

Bucureştenii care şi-au înscris copiii în clasa zero trebuie să se supună unei noi reguli! Părinţii nu mai au voie să intre în şcoli.

Bucureştenii care şi-au înscris copiii în clasa zero trebuie să se supună unei noi reguli! Părinţii nu mai au voie să intre în şcoli. Cei mici sunt întâmpinaţi de învăţătoare, care îi conduce în clasă. În unele locuri, părinţii pot fi chiar consiliaţi, astfel încât să ştie cum să procedeze atunci când trebuie să se despartă de copii.

Este aproape ora 8 dimineaţa. Elevii ar trebui să fie deja în sălile de clasă. Dar în curtea şcolii părinţii încă îşi îmbrăţişează copiii. În lacrimi, cei mici îi imploră să mai stea puţin cu ei. După prima săptămână de clasa zero, tot nu s-au obişnuit cu despărţirea.

Specialiştii discută serios despre acest subiect şi spun că dacă cel mic ar putea suferi. Iar anxietatea poate deveni principala problemă cu care se va confrunta copilul în cadrul colectivităţii.

Peste 160 de mii de copii sunt înscrişi la clasa zero. Cursurile încep chiar înainte ca mulţi să împlinească şase ani, o vârstă la care trec prin mai multe schimbări majore. Trecerea de la grădiniţă, la şcoală. Şi un nou sistem. Pasul trebuie pregătit în familie, spun psihologii. Părinţii trebuie să petreacă mai mult timp cu cel mic, să-i explice ce se întâmplă. Unele şcoli chiar le oferă părinţilor consiliere.

Momente de groază şi la Maternitatea din Ploieşti! Unul dintre lifturile pentru pacienţi a căzut în gol!... Accident CUMPLIT în Prahova! O fetiță de zece ani a MURIT pe loc și martorii sunt în stare de ȘOC...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x