Antena Căutare

Observator Special: Regulile de circulatie, incalcate flagrant de pietonii romani

Romania este tara recordurilor absolute! Desigur, a celor negative, asa cum am mai stabilit de nenumarate ori. De aceasta data, vorbim despre pietoni. Tara noastra este singura din Europa unde un pieton reuseste sa fie accidentat pe autostrada. Cum acolo nu exista treceri de pietoni, e lesne de inteles cine-i de vina. In oras, ce sa mai vorbim. Se traverseaza pe oriunde, numai pe zebra nu. Politistii ridica din umeri. I-ar amenda pe cei care trec strada aiurea. Dar asta ar insemna sa-i amendeze pe toti. Si chiar nu au atatea procese verbale.

Zona Obor, din Bucuresti, la orele pranzului. In 5 minute, zeci de oameni traverseaza printr-un loc extrem de periculos. Nici urma de trecere. Iar masinile ruleaza cu viteza. Pericolul e ignorat.

Piata Romana, centrul Capitalei. Un politist in intersectie. Culoarea la semafor pentru pietoni: rosu. Chiar si asa, pietonii traverseaza nestingheriti.

Piata Victoriei. Aceeasi situatie. La semafor, culoarea care semnifica trecerea interzisa. Exista insa si pietoni temerari. Cu sau fara politisti in zona, contravenientii scapa in general de amenzi.

Teama de politie a generat insa si cautarea unor solutii pentru a fenta eventuala amenda, insa mai bine nu riscati!

Mai nou, politia locala este mai dotata si mai performanta decat colegii de la rutiera din politia nationala. Ei au masini cu un sistem performant de inregistrare audio-video.

Cu alte cuvinte, ai traversat neregulamentar, esti amendat. Ai parcat aiurea? Amenda, din nou. Si nu va ganditi ca o sa contestati amenda. Proba video este o dovada sigura in instanta.

Clasa 0: La scoala sau la gradinita? Parintii sunt cei care decid unde isi inscriu copilul... Observator Special: Dragostea, in traditia roma: infidelitatea e platita scump, mireasa e furata pe bune si barbatul are...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x