Antena Căutare

Restrictii de trafic pe drumul spre munte, in weekend

Mai multe strazi din statiunea Sinaia vor fi inchise in acest weekend din cauza Campionatului National de Viteza in Coasta, care se va desfasura in acest weekend.

Circulatia rutiera se va desfasura cu restirctii in statiunea Sinaia in acest sfarsit de saptamana. Aici au loc etapele a saptea si a opta ale Campionatului National de Viteza in Coasta, la care s-au inscris peste 70 de piloti. Traseul este suprins intre strazile Eroilor, Manastirii, Furnica, Calea Codrului, Drum Nou Cota 1400, relateaza Mediafax.

Astfel, pentru organizarea parcului de service circulatia este blocata pe bulevardul Carol I, pe sectorul dintre strazile Aosta, O. Goga si benzinaria Petrom, pana pe data de 28 octombrie la ora 20:00.

La competitia care se desfasoara la Sinaia vor participa si primarul orasului, Vlad Oprea, dar si calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta.

Foto: Intact Images

Incepe reabilitarea falezei din zona Cazinoului Constanta. Radu Mazare anunta proiecte de patru milioane de euro... Incendiu puternic intr-un apartament din Timisoara! Trei persoane au fost ranite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x