Antena Căutare

Revoltă maximă în mediul virtual! O măicuţă de la Mănăstirea Ghighiu, prinsă în timp ce arunca cățeluși, închiși în saci, pe un câmp

O măicuţă de la Mănăstirea Ghighiu a fost surprinsă în timp ce arunca pe câmp mai mulţi saci de rafie, legaţi la gură, în care se aflau câini.

O măicuţă de la Mănăstirea Ghighiu a fost surprinsă în timp ce arunca pe câmp mai mulţi saci de rafie, legaţi la gură, în care se aflau câini.

Incidentul s-a produs, astăzi, pe câmpul dintre localităţiel Bucov şi Plopu din judeţul Prahova.

O persoană a observat o dubiţă oprită pe câmp, şi s-a apropiat de ea, remarcând-o pe măicuța care arunca din autovehicul mulţi saci de rafie, legați la gură din care se auzeau scheunaturile unor căței.

Bietele animale erau aruncate pe câmp, de măcuță, probabil ca să moară. Cu ce suflet și cu ce minte poate face așa ceva o măicuță?

Bărbatul a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat un agent din cadrul Poliţiei Bucov, dar şi primarul comunei Plopu.

Când vom afla dacă în România vor fi sau nu recunoscute căsătoriile dintre persoane de acelaşi sex?... UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker și Noroc. Numere câștigătoare 5 iulie 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x