Antena Căutare

UPDATE! Incendiu violent, la un depozit din Voluntari

Un depozit de materiale textile din comuna Voluntari, judetul Ilfov, a luat foc, 16 autospeciale ale pompierilor si doua cisterne cu apa fiind trimise pentru stingerea incendiului, pentru ca in zona nu exista hidranti sau alte surse de apa. Specialistii spun ca exista riscul unei explozii si ca incediul sa se extinda la o cladire de birouri din vecinatate.

UPDATE 10.00: Pompierii bucuresteni sunt in alerta de mai bine de 15 ore. Incendiul izbucnit, ieri dupa-amiaza, la un depozit de textile din Voluntari arde si la aceasta ora. Lipsa hidrantilor in zona face ca munca lor sa fie una extrem de dificila

UPDATE 23.45: Incendiul din Voluntari inca nu a fost stins. Aproximativ 100 de pompieri, cu 16 autospeciale, incearca in continuare sa tina sub control flacarile

UPDATE 19.35: Un pompier, aflat la incendiul de la depozitul din Voluntari, a suferit o criza de tahicardie, iar un barbat a fost luat de o ambulanta si dus la spital, fiind suspectat de infarct. Pompierul are 28 de ani, el primind ingrijiri medicale pentru o criza de tarhicardie, in timp ce barbatul, un cetatean arab, de 44 de ani, a fost dus la Spitalul "CC Iliescu" Fundeni, fiind suspectat de a fi suferit un infarct.

Pompierii incearca de peste doua ore si jumatate sa localizeze incendiul de la depozitul de textile din Voluntari, din pacate statiile de umplere cu apa a autospecialelor se afla la distanta mare.

Incendiul a fost anuntat la serviciul unic de urgenta 112 sambata, la ora 16.30. Hala cuprinsa de flacari are o lungime de aproximativ 50 de metri patrati, pompierii incercand sa izoleze focul si sa evite extinderea lui.

"Este un incendiu deosebit de violent alimentat de o cantitate foarte mare de materiale textile. Se mentine pericolul de extindere a incendiului la depozitele invecinate din cauza inexistentei surselor de alimentare cu apa din zona. Dispozitivul de interventie a fost suplimentat cu inca cinci autospeciale, in momentul de fata fiind prezente la incendiu 16 autospeciale cu apa si spuma care actioneaza pentru stingerea incendiului", a declarat Simion Petrus, purtator de cuvant al ISU Ilfov.

Fiul senatorului PNL (ex PDL) Sorina Placinta, condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare... UPDATE! DEZASTRU la BAC 2012: Promovabilitate de 43% la nivel national...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x