Antena Căutare

România, 2014. Mai multe apartamente dintr-un bloc au fost inundate

30 de apartamente ale unui bloc dintr-o comună argeşeană au fost inundate. O firmă de construcţii a început mansardarea, dar constructorul nu şi-a luat măsuri de protecţie împotriva ploilor.

30 de apartamente ale unui bloc dintr-o comună argeşeană au fost inundate. O firmă de construcţii a început mansardarea, dar constructorul nu şi-a luat măsuri de protecţie împotriva ploilor. Acum oamenii sunt nevoiţi să adune cu oale şi borcane apa care le curge din tavan.

Aproape că n-ai loc s-arunci un ac în casa acestei femei. Peste tot sunt oale cu apă. De când au început ploile, pentru locuitorii unui bloc din comuna argeşeană Bascov a început aventura vieţii lor. Din tavan curge apă şi se desprind bucăţi de tencuială.

Aşa că o lucrare care trebuia să-i ferească pe oameni de ploaie le-a băgat-o direct în casă. Pentru doamna Lucia nopţile sunt albe iar frica şi disperarea creşte cu fiecare strop de ploaie căzut. În aceeaşi situaţie se află alte 30 de familii care locuiesc în acelaşi bloc.

Vezi VIDEO pe observator.tv!

Conturi FANTOMĂ: Peste 100 de MILIOANE dintre utilizatorii Facebook nu sunt reali!... ALERTĂ! Spitalele din România, infestate cu o bacterie mortală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x