Antena Căutare

ROMÂNIA intră sub COD GALBEN! Atenție, români! Uite ce ne așteaptă!

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ninsori, viscol, mprecipitații mixte și polei, valabilă în 31 de județe.

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ninsori, viscol, mprecipitații mixte și polei, valabilă în 31 de județe.

Ministerul Afacerilor Interne a recomandat în urmă cu puțin atenție sporită la diferitele trasee din țară. Potrivit comunicatului, șoferii trebuie să aibă grijă și să verifice starea traseului pe care doresc să circule.

Ninsoarea va începe astăzi în jurul orei 20:00 și va dura aproximativ 24 de ore, în zone precum centrul țării, zona Carpaților Orientali și Meridionali și sudul, respectiv sud-estul țării.

Local, stratul de zăpadă va depăși 20 de centrimetri. Codul galben este valabil pentru București, Ilfov, Giurgiu, Mehedinţi, Prahova, Dolj, Gorj, Buzău, Teleorman, Argeş, Vâlcea, Covasna, Dâmboviţa, Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa, Olt, Tulcea, Brăila, Galaţi, Vrancea, Bacău, Neamţ, Suceava, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Braşov, Vaslui, Sibiu, Alba şi Hunedoara.

PROVOCARE pentru Serviciul de Ambulanță București-Ilfov! Uite cu ce s-au confruntat medicii!... Iarna a revenit în forţă peste România! IMAGINI LIVE de pe pârtiile din Poiana Brașov şi Valea Prahovei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x