Antena Căutare

România sub ape! COD PORTOCALIU de inundații pe Dunăre

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundaţii pe Dunăre. Codul este valabil începând de sâmbătă, 17.05.2014 ora 10:00 până pe 26.05.2014 ora 18:00.

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundaţii pe Dunăre. Codul este valabil începând de sâmbătă, 17.05.2014 ora 10:00 până pe 26.05.2014 ora 18:00.

Hidrologii au actualizat avertizarea privind pericolul producerii de inundaţii de Dunăre. La această oră intră în vigoarea un cod portocaliu, valabil pentru sectorul Porţile de fier - Zimnicea, informează antena3.ro.

Fluviul ar putea produce pagube în judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt şi Teleorman.

Hidrologii spun că prognoza debitelor maxime pe Dunăre la intrarea în ţară are un grad ridicat de incertitudine din cauza variaţiilor foarte mari din ultimele zile ale prognozelor de debite primite de la Centrul de prognoze hidrologice din Serbia pentru afluenţii Dunării.

Raclă de argint pentru domnitorul Constantin Brâncoveanu... Peste 20.000 de persoane participă la ceremonia de beatificare a episcopului Anton Durcovici...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x