Antena Căutare

Romania, sub zodia furtunii! Circulatia feroviara a fost intrerupta, miercuri seara, pe Valea Prahovei

Codul Galben de vijelii a intrat in vigoare. Mai multe orase au fost afectate de furtuni violente, care s-au abatut in centrul si sud-vestul tarii, miercuri dupa-amiaza.

UPDATE 23.15: Circulatia feroviara este intrerupta, miercuri seara, pe Valea Prahovei, dupa ce, din cauza furtunii, pe mai multe sectoare linia de contact a ramas fara tensiune, cinci trenuri de persoane fiind oprite pe traseu.

Patru trenuri care ar fi trebuit sa tranziteze Valea Prahovei, miercuri seara, au fost oprite pe traseu, dupa ce mai multe avarii au intervenit din cauza furtunii, linia de contact neavand tensiune pe mai multe sectoare, transmite corespondentul Mediafax..

Echipele speciale de interventie feroviara se afla la fata locului si desfasoara operatiuni pentru remedierea avariilor.


UPDATE 19.15: Meteorologii au emis miercuri seara o avertizare de vreme severa pentru Bucuresti, valabila intre orele 19:20 si 21:20. Potrivit informatiilor, sunt asteptate ploi torentiale, grindina si vijelii.

In jurul orei 19, cerul s-a intunecat in Capitala si a inceput sa ploua.

La Cluj, mai multi copaci au fost smulsi din radacini, iar grindina cazuta a acoperit strazile orasului cu bucati de gheata. Au fost avariate mai multe masini parcate. De asemenea, fenomene similare s-au inregistrat in judetele Hunedoara si Satu Mare, fiind lansate averizari si pentru judetele Dolj si Gorj.



Daca ati suprins imagini cu furtuna din localitatea dvs., le puteti trimite in sectiunea FII OBSERVATOR!

Christian Ciocan si-a incheiat socotelile cu Politia Capitalei!... Epava de la Costinesti, pradata de hotii de fier vechi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x