Antena Căutare

Românii care vor să se întoarcă în țară au mai multe motive să o facă. Statul le oferă 40.000 de euro

Statul vine în ajutorul românilor care vor să se întoarcă pe meleagurile natale și nu oricum, ci oferindu-le 40.000 de euro.

Linia de finanțare ”Diaspora Start-up” este dedicată românilor care vor să-și deschidă o afacere. Firmele nou înfiinţate de către românii care se întorc în ţară trebuie să aibă sediul social şi, după caz, punctele de lucru în mediul urban, într-una din regiunile mai puţin dezvoltate.

O altă condiție este aceea că fiecare antreprenor care a luat cei pana la 40.000 euro va trebui să angajeze, la cel târziu 6 luni de la semnarea contractului de ajutor de minimis, cel puţin 2 persoane.

Condiția obligatorie este existența unui parteneriat cu o entitate a românilor din diaspora sau cu o entitate din România care desfășoară activități în sprijinul românilor din străinătate.

Organizațiile din diaspora interesate de acest program sunt invitate să trimită date de contact, până la data de 30 octombrie 2016, la adresa [email protected], pentru a fi incluse într-o listă ce va fi pusă la dispoziția entităților din România prin publicare pe site-ul DPRRP și MFE.

Trecem la ora de iarnă și vom dormi mai mult cu o oră. Când se va întâmpla asta... Elevii români au obținut șapte medalii la Olimpiada Internațională de Astronomie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x