Antena Căutare

S-a dat startul sezonului de reduceri, dar preturile nu vor mai fi reduse

Oficial, de astazi sunt reduceri. In realitate, insa, produsele din colectia de iarna abia se mai gasesc in unele magazine. Iar acolo unde mai exista, doritorii isi gasesc cu greu masurile potrivite pentru haine sau incaltaminte. In plus, preturile nu vor mai fi reduse.

Magazinele sunt pline cu mesaje atragatoare: 30, 50, 70 la suta REDUCERI. Cine nu viseaza asa ceva… Cand ajung insa, in fata raftului, cumparatorii sunt dezamagiti: nu mai sunt decat marimi mari si foarte mari. “Caut o haina de blana, dar nu am gasit”, spune o doamna.

Putini sunt clientii care mai gasesc ceea ce-si doresc, pe rafturi. Un domn a fost norocos. A cumparat incaltaminte pentru toata familia si a economisit ,astfel, cateva zeci de lei. “Am cumparat ghete pentru mine, ghete pentru fata si pentru sotie”, a afirmat barbatul.

Culmea este ca, oficial, perioada reducerilor a inceput astazi. Dar tot oficial, pana acum au fost… promotii. Asa ca, de la inceputul anului, stocurile au fost deja epuizate. Mai mult, noua colectie de primavara-vara este deja expusa in magazine.

Perioada oficiala de reduceri la colectia de iarna se incheie pe 15 aprilie.

Fostul sef al Politiei din Neamt, celebrul Aurelian Soric, vrea sa ajunga judecator... Capcane pentru hoti: camerele de supraveghere isi fac toti banii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x