Antena Căutare

S-a decis. 1 iunie, o nouă zi liberă pentru români!

1 iunie, zi liberă. Senatul a adoptat, în ședința plenului de marți, propunerea legislativă privind modificarea Codului Muncii în sensul declarării zilei de 1 iunie, Ziua Copilului, ca sărbătoare legală în care nu se lucrează

1 iunie, zi liberă. Senatul a adoptat, în ședința plenului de marți, propunerea legislativă privind modificarea Codului Muncii în sensul declarării zilei de 1 iunie, Ziua Copilului, ca sărbătoare legală în care nu se lucrează.

Potrivit inițiatorilor, mai mulți parlamentari PSD și PNL, modificarea articolului 139, alin. 1 din Legea nr. 53/2003 este oportună întrucât de Ziua Copilului în majoritatea grădinițelor și școlilor primare sunt organizate spectacole, însă fiind o zi de lucru părinții sunt nevoiți să își ia concediu pentru a putea asista la aceste evenimente.

„Lipsa părinților din cadrul acestor evenimente are implicații psihologice negative în dezvoltarea copiilor. În afara dorinței de a-i face mândri și de a primi aprecierea părinților, copiii au nevoie de susținere în cadrul evenimentelor unde performează, evenimente care au o încărcătură emoțională ridicată și reprezintă o sursă de stres pentru ei”, susțin inițiatorii, în expunerea de motive a propunerii de lege citați de Libertatea.

Imagini şocante din România! Copii de 10 ani care trag cu arme de foc!... Tradiţii şi obiceiuri de Înălţarea Sfintei Cruci. Ce trebuie să faci pe 14 septembrie ca să ai noroc tot anul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x