Antena Căutare

Sală de festivităţi sau capelă mortuară! Un cămin cultural din Constanța se schimbă în funcție de necesitate! „Se fac nunți, botezuri, se țin morții”

Situaţie cum nu s-a mai pomenit nicăieri în lume, într-o localitate din Constanţa. Căminul cultural este în acelaşi timp sală de festivităţi şi capelă mortuară. De sărbători, Moş Crăciun vine să împartă daruri copiilor în acelaşi loc unde sunt depuşi morţii.

Situaţia tragicomică are o explicaţie. Comuna este alcătuită din două sate, însă doar unul are o casă mortuară. În celălalt, capela nu are aviz de la Direcţia de Sănătate Publică.

Aşa că primarul a găsit o soluţie. Morţii sunt depuşi la căminul cultural. Acolo unde copiii primesc darurile de la Moş Crăciun. Localnicii cred că cea mai bună soluţie ar fi fost să depună sicriele în biserică.

Un lucru e cert, până ce casa mortuară va primi toate avizele, localnicii îşi vor conduce morţii pe ultimul drum tot din căminul cultural.

Cum arată Bucureștiul văzut din Stația Spațială Internațională! Peste 10.000 de români au văzut fotografia... Ce se oferă cadou de Crăciun profesorilor în 2019? Plicul cu bani s-a transformat în card!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x