Antena Căutare

Salveaza Speranta, o campanie Observator si Acces Direct! Oameni-exemplu au nevoie de ajutorul tau!

Observator si Acces Direct isi dau mana intr-o campanie care aduce fata in fata copii talentati si fara sprijin si romani odata celebri, acum uitati si neajutorati. La Antena 1, vedeti povestile unor oameni-exemplu care au nevoie de suport pentru a-si urma visul sau macar pentru a supravietui. O parte din veniturile incasate din publicitate la Acces Direct vor fi donate protagonistilor acestor povesti.

Camelia Anghel este campioana la gimnastica, desi are doar 10 ani. Viata ei inseamna gimnastica si scoala, un tata si o bunica, amandoi bolnavi. Mama lipseste, iar ei traiesc din pensia batranei. Acum un an, tatal Cameliei a fost operat pe cord. Inca asteapta prima pensie de boala.

Lipsurile o intaresc si o ambitioneaza si mai mult pe Camelia. Vrea sa ajunga precum Nadia Comaneci, mai exact de la 3 ani, de cand a inceput sa faca gimnastica. Au trecut 7 ani de atunci si Camelia a castigat si cate opt medalii la un singur concurs.

La capatul celalalt al vietii, fosta mare cantareata Ileana Constantinescu nu mai vede. O data cu vederea, la 84 de ani, si-a pierdut si speranta.

"Acesti ochi care m-au vitregit de sansa de a fi mai bine in aceasta meserie imi sunt de folos acum. Daca n-ar fi handicapul, n-as putea sa rezist cu 663 de lei pe care-i am eu. Prin ochii mei bolnavi, traiesc", spune Ileana Constantinescu.

Lumea isi aminteste de Ileana Constantinescu ca de vocea care l-a fermecat chiar si pe Mihail Sadoveanu.

Campania Salveaza Speranta e abia la debut. Cateva saptamani, cele mai emotionante povesti cu oameni aparte vor aparea la Acces Direct si Observator.

Au invatat, s-au distrat si au murit impreuna. Povestea celor doua politiste decedate intr-un grav accident rutier... EXCLUSIV Si barbatii sunt discriminati! Chiar daca este ilegal, patronii angajeaza doar femei pe anumite posturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x