Antena Căutare

Scandal în plină stradă: S-a bătut cu polițiștii pentru că au vrut să-i verifice declarația pe proprie răspundere

Scandal în plină stradă într-o comună vasluiană, unde un bărbat s-a luat la bătaie cu polițiștii care voiau să-i verifice declarația pe proprie răspundere.

Scandal în plină stradă: S-a bătut cu polițiștii pentru că au vrut să-i verifice declarația pe proprie răspundere
Scandal în plină stradă

Extrem de nervos că i s-a cerut declarația și cartea de identitate, vasluianul de 39 de ani s-a apucat să-i înjure pe oamenii legii, după care l-a lovit cu pumnul pe unul dintre ei.

Bărbatul va sta acum după gratii pentru următoarele 30 de zile, fiind acuzat de ultraj.

„La data de 31 martie a.c., ora 21:00, o patrulã din cadrul Sectiei 4 Poliție Ruralã Husi, ce se afla în exercitarea atributiilor de serviciu pe raza satului Stãnilesti, a depistat si oprit pentru legitimare un bãrbat de 39 de ani, domiciliat în aceeasi localitate, ce se deplasa pe un drum public. Persoanei i s-a solicitat sã prezinte un document de identitate în vederea legitimãrii, sã precizeze locul si motivul deplasãrii, conform ordonantelor militare în vigoare, prezentând declaratia pe proprie rãspundere sau adeverinta de la angajator, dupã caz. Bãrbatul a refuzat sã se legitimeze, devenind agresiv verbal si fizic, proferând amenintãri si expresii jignitoare la adresa unuia dintre politisti. Încercând sã îsi asigure scãparea, a împins unul dintre politisti, iar pe al doilea l-a lovit în zona fetei. În cauzã, a fost sesizat Parchetul de pe lângã Judecãtoria Husi care a preluat efectuarea cercetãrilor sub aspectul sãvârsirii infractiunii de ultraj”, spun reprezentații IPJ Valsui.

Numărul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus crește! Două asistente au fost depistate cu COVID-19... Ei sunt polițiștii salvatori de la Lunca Corbului! În toiul nopții, au găsit un bărbat înjunghiat și lăsat să moară în s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x