Căutare Live

Scandal uriaș în prima localitate carantinată! Fiul viceprimarului, acuzat că a fugit la mare: „A vrut să se distreze cu prietenii”

Este scandal în localitatea prahoveană Gornet, care este în carantină încă de miercuri din cauza exploziei numărului de cazuri de Covid-19. Fiul viceprimarului din localitate s-a ales cu dosar penal pentru că ar fi fugit din carantină, la mare.

Fiul viceprimarului din localitate s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, acuzat că ar fi plecat din carantină pe litoral, în stațiunea Costinești.

În replică, primarul din Gornet spune că băiatul viceprimarului era deja la mare când localitatea a intrat în carantină și că totul este o luptă politică murdară.

„Când implicăm politica în familie este foarte urât. Copilul lui este plecat dinainte de a se da ordinul de carantinare. Gândiți-vă că acel copil, luna aceasta, a făcut 18 ani și ce părere o să aibă el de viitorul nostru de atitudinea pe care o avem noi ca oameni maturi față de un copil de 18 ani?!

Și el ar fi vrut să se simtă bine cu prietenii lui. Nu știu dacă e la mare sau nu. Eu știu că e la mare”, a declarat, la Antena 3, Niculae Negoițescu, primarul comunei Gornet.

Raed Arafat riscă să plătească 500.000 de euro unei comune din Prahova! Motivul invocat de locuitori

Dosar penal pentru escapada la mare

Procurorii din Prahova au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor după ce băiatul vicelui din satul prahovean Gornet, aflat în carantină, a plecat din localitate în stațiunea Costinești.

„La data de 27.07.2020, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte, a fost înregistrată o cauză penală având ca obiect săvârşirea unei infracţiuni de zădărnicirea combaterii bolilor.

Răsturnare de situație în Prahova, în prima localitate închisă din România. Ce s-a întâmplat după ce s-a votat carantinarea

La data de 25.07.2020, lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.8 Bălţeşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană din satul Gornet, judeţul Prahova, localitate ce se află în carantină zonală, s-a deplasat, în cursul zilei de 25.07.2020, pe raza staţiunii Costineşti, judeţul Constanţa, încălcând măsura impusă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului gripal COVID -19”, informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Avertisment sumbru, lansat de OMS: Un alt virus, extrem de periculos, afectează milioane de oameni: „Majoritatea cazuril...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri