Antena Căutare

Scandal uriaș în prima localitate carantinată! Fiul viceprimarului, acuzat că a fugit la mare: „A vrut să se distreze cu prietenii”

Este scandal în localitatea prahoveană Gornet, care este în carantină încă de miercuri din cauza exploziei numărului de cazuri de Covid-19. Fiul viceprimarului din localitate s-a ales cu dosar penal pentru că ar fi fugit din carantină, la mare.

Fiul viceprimarului din localitate s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, acuzat că ar fi plecat din carantină pe litoral, în stațiunea Costinești.

În replică, primarul din Gornet spune că băiatul viceprimarului era deja la mare când localitatea a intrat în carantină și că totul este o luptă politică murdară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Raed Arafat riscă să plătească 500.000 de euro unei comune din Prahova! Motivul invocat de locuitori

Dosar penal pentru escapada la mare

Procurorii din Prahova au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor după ce băiatul vicelui din satul prahovean Gornet, aflat în carantină, a plecat din localitate în stațiunea Costinești.

„La data de 27.07.2020, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte, a fost înregistrată o cauză penală având ca obiect săvârşirea unei infracţiuni de zădărnicirea combaterii bolilor.

Răsturnare de situație în Prahova, în prima localitate închisă din România. Ce s-a întâmplat după ce s-a votat carantinarea

La data de 25.07.2020, lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.8 Bălţeşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană din satul Gornet, judeţul Prahova, localitate ce se află în carantină zonală, s-a deplasat, în cursul zilei de 25.07.2020, pe raza staţiunii Costineşti, judeţul Constanţa, încălcând măsura impusă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului gripal COVID -19”, informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

Bani pentru after-school! Cum ar putea părinții să beneficieze de tichete pentru acoperirea costurilor. „Este o încuraja... Avertisment lansat de OMS: Un alt virus afectează milioane de oameni: „Majoritatea cazurilor sunt asimptomatice”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x