Antena Căutare

Scene îngrijorătoarela școală! Elevi de clasa a opta s-au filmat în timp ce prizează un praf alb

Scene îngrijorătoare au fost filmate într-o şcoală din Bisitriţa-Năsăud. Mai mulţi elevi de clasa a opta prizează un praf alb într-o sală de clasă. Imaginile şocante au ajuns şi la poliţişti care au deschis o anchetă. Copiii le-ar fi spus părinţilor şi anchetatorilor că, de fapt, s-au jucat cu creta.

Pe una dintre băncile sălii de clasă, un elev de clasa a opta pregăteşte un praf alb. Colegul lui inhalează o parte din substanţă, încurajat de alţi copii. Gestul şocant a fost filmat şi a scandalizat mii de părinţi pe reţelele de socializare. Iar astăzi, imaginile au ajuns şi la inspectorii şcolari.

Elevii le-au spus părinţilor şi profesoriolor că s-ar fi jucat cu cretă, dar deocamdată nu se ştie ce substanţă era.

Ancheta va stabili dacă a fost o joacă ori consum de droguri. În România, în ultimii ani, fenomenul substanţelor interzise a luat amploare mai ales în şcoli şi în licee.

În România, sunt aproximativ 650 de mii de consumatori de droguri tineri, potrivit datelor de la Agenţia Naţională Antidrog.

Corina, victimă a incendiului de la Colectiv, reacție drastică după imaginile făcute publice după patru ani: ”Nu e un mo... Mama lui Răzvan Ciobanu, devastată de moartea creatorului de modă. Femeia nu poate să accepte că fiul ei nu mai e: ”Mi-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x