Antena Căutare

Scene șocante! Haideți să o găsim pe cea care bate cu bestialitate un câine în tramvai! O recunoști? - Video

O tânără a fost filmată în timp ce îți lovește cu bestialitate câinele. Imaginile au devenit virale, oamenii încercând să o identifice pe tânără, pentru a o reclama Poliției Animalelor. Cei care au informații despre identitatea ei, sunt rugați să acționeze!

O tânără a fost filmată în timp ce îți lovește cu bestialitate câinele. Imaginile au devenit virale, oamenii încercând să o identifice pe tânără, pentru a o reclama Poliției Animalelor. Cei care au informații despre identitatea ei, sunt rugați să acționeze!

Incidentul a avut loc luni, 11 martie, în tramvaiul 25 din București. În urma unui conflict iscat între proprietara câinelui, iubitul ei și o femeie căreia i-a fost cedat locul. tânăra din imagini și-a revărsat supărarea pe animalul nevinovat.

Călătorii au filmat incidentul și au postat imaginile pe Facebook, îndemnându-i pe cei care o recunosc să o identifice, pentru ca bătăușa să fie reclamată la Poliția Animalelor.

„Domnisoara din filmare impreuna cu baiatul de langa au pornit intregul scandal din momentul in care baiatul a decis sa se ridice de pe scaun si sa ii cedeze locul unei doamne in varsta. Aceasta fapta a deranjat-o teribil pe domnisoara blonda cu ochelari , iar replica sa a fost " ba prost esti ma ca i-ai dat lu asta locul , noi venim de la munca ea ce face?"
A fost un moment de liniste dupa aceasta intebare pana cand domnisoara a observat ca doamna mangaia catelul celor doi. A inceput sa tipe la doamna, ba chiar a vrut sa dea in ea , insa calatorii nu i-au permis, a existat un schimb de replici , greu de reprodus, intre domnisoara si un alt calator . In acel moment catelul de frica a fugit, iar domnisoara s-a folosit de lantul acestuia sa dea in calator .
In momentul in care a fugit catelul , inculpata a reactionat asa cum se vede mai jos in filmuletul postat.
Cu însoțitorii ei au încercat să prindă persoana care i-a filmat, țipând "prinde-o pe aia ca m-a filmat si sunt cu politia in telefon"
, a scris Tudor - Tim Ionescu.

Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Subiecte Simulare Evaluare Națională 2019. Elevii au protestat: ”Dăm foaia goală!”... Subiecte și Bareme Simulare Evaluarea Națională, afișate pe Edu.ro! Ce notă iei în funcție de punctaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x