Antena Căutare

Scene șocante, în Tulcea! O femeie însărcinată, filmată când dă de pământ cu propriul copil, sub privirile îngrozite ale martorilor! - VIDEO

O femeie însărcinată și-a agresat copilul, în văzul tuturor! Întreaga scenă a fost filmată de martori. Ce a pățit femeia, după publicarea imaginilor.

Scene șocante, în Tulcea! O femeie însărcinată, filmată când dă de pământ cu propriul copil, sub privirile îngrozite ale martorilor! - VIDEO Galerie
Scene șocante, în Tulcea! O femeie însărcinată, filmată când dă de pământ cu propriul copil, sub privirile îngrozite ale martorilor! | YouTube/ Tulcea Noastră

Scene șocante au avut loc pe malul Dunării, aproape de Galați. O femeie de 24 de ani, însărcinată, a fost filmată în timp ce își agresa copilul minor. Din primele informații, se pare că femeia era deranjată din cauza faptului că cel mic nu o ascultă.

Imaginile au fost postate în mediul online, iar polițiștii au demarat o anchetă. Potrivit corespondentului Antena 3, femeia nu a fost reținută, momentan.

Dacaă va fi identifiată, femeia se va alege cu un dosar de cercetare penală pentru rele tratamente aplicate minorului și alte violențe. Autoritățile iau în calcul și varianta decăderii din drepturile părintești.

De pe patul de spital, Răzvan descrie coșmarul COVID-19. De la simptome, la groaza că și-ar fi putut infecta familia: „Fetița mea strigă după mine. Se așează lângă ușă și plânge”

Incidentul șocant ar fi pornit de la faptul că minorul nu și-ar fi ascultat mama. Femeia ieșise la iarbă verde, împreună cu mai multe persoane, în apropierea unei plaje improvizate de pe malul Dunării.

„În urma apariţiei în mediul on-line a unor imagini din care reiese că un minor este agresat, poliţiştii tulceni s-au sesizat din oficiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Avertisment sumbru, lansat de OMS: Un alt virus, extrem de periculos, afectează milioane de oameni: „Majoritatea cazurilor sunt asimptomatice”

Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că in cursul zilei de 26 iulie a.c., o femeie de 24 de ani, din comuna I.C. Brătianu, judeţul Tulcea, în timp ce se afla pe o plajă neamenajată de pe raza comunei, ar fi avut un comportament necorespunzător faţă de fiul său, minor.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Poliţia.

Când și cu câți bani vor crește alocațiilor copiilor, de fapt! Două majorări, în jumătate de an!... Reguli noi pe plajele din România! Distanțarea socială, obligatorie și pentru membrii aceleiași familii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x