Antena Căutare

Schimbarea la Faţă cu arome de scrumbie, midii şi chefal

Este sărbătoare mare astăzi pentru creştinii ortodocşi, sărbătorim Schimbarea la Faţă. Este singura zi din postul Adormirii Maicii Domnului cu dezlegare la peşte. În Mamaia, pescarii au vândut peștii direct pe plajă. În timp ce în cherhanale, bucătarii au gătit de zor ciorbe de peşte şi tot felul de specialităţi.

Este sărbătoare mare astăzi pentru creştinii ortodocşi, sărbătorim Schimbarea la Faţă. Este singura zi din postul Adormirii Maicii Domnului cu dezlegare la peşte. În Mamaia, pescarii au vândut peștii direct pe plajă. În timp ce în cherhanale, bucătarii au gătit de zor ciorbe de peşte şi tot felul de specialităţi.

Mulţimea de pescăruşi a fost semn de peşte proaspăt adus la mal la răsărit. Direct pe nisip, în Mamaia Nord, pescarii au instalat cântarul. A durat doar câteva secunde până când clienţii s-au îngrămădit. Este singura zi cu dezlegare la peşte din postul Adormirii Maicii Domnului.

În Galaţi, peste 20 de preoţi, urmaţi de credincioşi, au mers astăzi pe străzi, într-o procesiunesiune, devenită tradiţie, cu Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului.

Sărbătoarea Schimbării la faţă aminteşte de minunea care a avut loc pe muntele Tabor, unde apostolii s-au convins că Iisus este Fiul lui Dumnezeu

Renovarea castelului Haller a reînviat satul Ogra. Castelul din judeţul Mureş a transformat un sat într-o atracţie turis... Momente disperate în Cumpăna! Au fost evacuate mai multe familii, oamenii se tem că nu se vor întoarce în case...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x