Antena Căutare

Scoteau bani de pe card, dar anulau tranzactia in ultima clipa! Prejudiciul, 220.000 de lei!

O intreaga retea de hoti de bancomate a ajuns astazi la audieri. Se pare ca indivizii au dat lovitura dupa lovitura in ultimele 4 luni. Prosti nu erau deloc, aveau o metoda simpla si ingenioasa ca sa fure. Jafurile au fost filmate de camerele de supraveghere ale bancilor.

Cuplul suspectat de frauda a fost filmat doua zile la rand, la doua bancomate diferite. Cei doi au golit bancomatele de cateva mii de lei, fara ca banca sa bage de seama. Metoda este simpla, dar necesita forta fizica.

"Infractorul, sa spunem, detine un card valabil pe care-l alimenteaza cu o suma de bani, de cel putin cateva mii de lei, introduce cardul in ATM si comanda operatiunea de retragere", explica procurorul sef al DIICOT Ploiesti. Dupa acesti pasi, anuleaza tranzactia in ultima clipa! Dar trage afara banii. Asa se face ca de pe card nu lipseste niciun leu. Din bancomat da. In ultimele patru luni, suspectii au reusit sa fure astfel 220.000 de lei.

Ar fi insa vorba, insa, de o intreaga retea. In total, 15 persoane din Ploiesti, Bucuresti si Satu Mare, toate fara ocupatie, au fost duse azi la audieri. Risca intre 10 si 20 de ani de inchisoare.

Institutul Cantacuzino va fi reorganizat, iar productia va fi manageriata de Antibiotice Iasi... EXCLUSIV! Prizonier in iadul drogurilor legale. Povestea lui Dan, un tanar la marginea prapastiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x