Antena Căutare

Scrisoarea cutremurătoare unei fetițe către învățătoarea ei: „Tata nu mă mai lasă la școală. Zice că vorbesc cu băieții. Ei sunt colegii mei, nu?!”

Abandonul școlar are mai multe cauze în România anului 2018. Dacă în cele mai multe dintre cazuri vorbim despre posibilitățile reduse ale unor familii de a-și întreține copiii, o situație de-a dreptul halucinantă a surprins și revoltat opinia publică din țară

Abandonul școlar are mai multe cauze în România anului 2018. Dacă în cele mai multe dintre cazuri vorbim despre posibilitățile reduse ale unor familii de a-și întreține copiii, o situație de-a dreptul halucinantă a surprins și revoltat opinia publică din țară.

Situația nu este recentă, dar rămâne una de actualitate. Copii din țară își întrerup studiile împotriva dorinței lor, iar cei care ar trebui să-i încurajeze să meargă mai departe, sunt cei care se opun sunt părinții.

Un astfel de caz este și cel al fetiței, care a scris o scrisoare emoționantă și a trimis-o învțătoarei, anunțândo că nu mai poate veni la școală pentru că tatăl său nu-i mai permite acest lucru, invocând un motiv de-a dreptul halcuinant pentru un copil din clasele primare.

BNR Curs valutar 14 martie 2019. Euro și Lira ating noi recorduri azi!... Scandal în educația din România. Evalaurea Națională și Bacalaureatul sunt în pericol?...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x