Antena Căutare

Se raceste vremea! Cod portocaliu de ploi pentru sud-estul tarii

Temperaturile coboara drastic, iar ANM a emis o avertizare de cod portocaliu pentru sud-estul tarii. Florinela Gerogescu, director executiv ANM, a venit in platoul de la "Neatza" pentru a explica in ce consta aceasta avertizare

Astazi, pana la ora 21.00 este cod galben. De diseara pana pe 3 octombrie vom avea cod portocaliu. Asta inseamna ca pe arii extinse se pot acumula cantitati de apa intre 50 si 80 de litri pe metrul patrat. Deocamdata, cel mai mult a plouat in partea de sud-vest a tarii.

Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Bucuresti, Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea si Braila vor fi judetele cel mai afectate in cursul noptii care urmeaza, pentru care s-a emis si avertizarea meteo. Pe mare va fi furtuna, iar vantul va ajunge la 70-80 de kilometri pe ora la mal.

Directorul executiv ANM, Florinela Georgescu, a infirmat previziunile conform carora iarna ce urmeaza va fi cea mai geroasa din ultimii ani.

Puteti urmari editiile integrale ale emisiunii "Neatza" cu Razvan si Dani pe Antenaplay.ro!












Vremea cu Flavia Mihasan: "Frig si ploaie in toata tara"... UTIL: Ultima zi in care se pot plati taxele si impozitele fara PENALITATI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x