Antena Căutare

Video! Şeful Inspectoratului de Construcţii Vaslui surprins beat la birou

Șeful Inspectoratului de Construcții de la Vaslui, Corneliu Alexa, a fost filmat la birou când se exprima cu dificultate, posibil din cauza băuturii. Un jurnalist a mers la el să se informeze de efectele unei alerte meteo.

Video! Şeful Inspectoratului de Construcţii Vaslui surprins beat la birou
Corneliu Alexa a fost surprins într-o ipostază jenantă de către un jurnalist | Antena3

În imagini, Corneliu Alexa, șeful Inspectoratului de Construcții de la Vaslui, este surprins într-o ipostază jenantă. Acesta se exprimă cu dificultate, nu reușește să-și ducă la capăt propozițiile și de asemena folosește un limbaj trivial.

De altfel, în filmare se vede cum şeful ISC Vaslui abia se ţine pe picioare şi semnează o serie de documente aduse de un angajat al instituţiei.

Reporterul a dorit să afle mai multe informaţii despre lucrările făcute prin PNDL în Vaslui, dar şi despre problemele cauzate de codul galben de vânt.

„Acum discutăm sincer. Vrei? Deci, fii atent... Toate problemele care sunt... sigur şi expeditiv... fără niciun fel de problemă. Nu am avut, din punct de vedere instituţional, deci tot...plecat. Tu acum ai venit...probleme... dacă vezi, dacă... nu. La noi, din punct de vedere instituţional, totul a fost pregătit şi corect făcut", spune şeful Inspectoratului de Construcţii Vaslui.

„Tu ai venit aici ca să vezi că... întotdeauna...c…urile astea de...când se întâmplă... mă doare în … pe mine. N-am nicio treabă eu. (...) Meseriaşule, bate palma cu bunicul. Întotdeauna am fost om corect. Ai înţeles, meseriaşule? Nu mor caii când vor câinii. Caii mor... mă doare pe mine în... nu mă interesează", este o altă replică a directorului Cornel Alexa.

Filmarea ar fi fost făcută luni. Marţi, contactat de corespondentul MEDIAFAX, Corneliu Alexa a declarat că a făcut un atac de panică în urma informaţiilor apărute în presă şi că articolul este „o făcătură”.

„Sunt la doctor. Am făcut un atac de panică datorită informaţiilor apărute şi datorită presiunilor, problemelor se serviciu. Acel articol este o făcătură. Sunt neadevăruri, a fost făcut cu intenţie", a spus şeful Inspectoratului Judeţean în Construcţii Vaslui, Corneliu Alexa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Coronavirus în România. Autoritățile amenajează spații de carantină în cabane de vânătoare și tabere de copii... Ministrul Fondurilor Europene anunţă un program pilot de 30 milioane euro din fonduri europene pentru copiii ai căror pă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x